00:15Yola fırlayan çocuk kazadan son anda kurtulduEski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde arkadaşları Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile cuma namazı çıkışında ofisine giderken silahlı saldırıda hayatını kaybetti.
Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlanarak, aralarında tetikçi Eray Özyağci ile azmettirici olduğu iddia edilen Doğukan Çep ve Tolgahan Demirbaş'ın da yer aldığı 22 kişi hakkında iddianame hazırlandı. İddianame Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
Sinan Ateş'in öldürüldüğü olaya ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntüsünde Sinan Ateş'in, cuma namazı çıkışında arkadaşları Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile birlikte yürürken saldırıya uğradığı görüldü. Sinan Ateş'in, vurulduktan sonra yere düştüğü, Bozkurt ve Keçik'in önce araçların arkasına saklandığı, sonra kaçan Eray Özyağcı'nın arkasından ateş ettikleri görüldü.
00:15Şişli'de metrobüste yangın
02:22Bahçelievler'de yaralanan bebeği hastaneye motosikletli zabıta yetiştirdi
00:468 ilde 'dolandırıcılık' operasyonları: 50 tutuklama
00:43Maltepe’de trafikte kasklı saldırıya 180 bin lira ceza
07:15Annesinden böbrek nakli yapıldı, eğitimle hayata sarıldı
01:23Güller ve Günahlar izleyiciyi ekran başına kilitleyecek
00:32Uzak Şehir'in Şahin'i mutfakta