00:36Muhtar, üzüm sergilerine zarar verdiği için yakalamaya çalıştığı eşek tarafından ısırıldı
Olay, 31 Ağustos Pazar günü Şişli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çekçek aracıyla gelen sokağa gelen 2 şüpheli, binaya ait klima motorunu sökmeye başladı. Klima motorunu söken ardından çek çek arabasına yönelen 2 şüphelinin hırsızlık girişimi bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
KOVALAMACA KAMERADA
Şüpheliler klima motorunu çekçek aracına koyacağı sırada polis ekipleri olay yerine geldi.Polisi görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan 2 kişi, bir süre sonra klima motorunu bırakıp kaçmaya başladı.Görüntüyü çeken vatandaşın kayda devam ettiği sırada 'Efsane' dediği ve şüphelilerin polisten kaçtığı anlar cep telefou kamerasına yansıdı. Yaşanan kovalamacada E.K. ve O.K. polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
BEŞİKTAŞ'TA İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK
Polis yaptığı çalışmada şüphelilerin, aynı gün Beşiktaş'ta bulunan Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi'ndeki bir iş yerinden 1 spiral makinesi, 2 top elektrik kablosu, 1 petek ve 1 kombi çaldığını da tespit etti. Şüphelilerin hırsızlık anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 'İş yerinden ve kurumdan hırsızlık' ile 'Açıktan hırsızlık' suçlarından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
03:13Ciple köpeğin üzerinden geçti; o anlar kamerada
02:24Avcılar’da koltukta uzandığı sırada iş makinesi dairenin duvarını yıktı
01:40Aile Sağlığı Merkezi'nde fazla beklediğini öne süren kişi, masalara vurup etrafı dağıttı
00:32'Beyaz’la Joker' 3 Eylül’de Kanal D’de başlıyor
02:50MSB'den 'Büyük Taarruz' paylaşımı
08:04Hemşire Burcu, 9 ayda 42 kilo verip 72 kiloya düştü
02:48Üsküdar ve Beykoz'da haraç almak için evleri kurşunlayan 4 şüpheli yakalandı