05:57İnşaat ustası babasının yaptığı eski Edirne evlerini, rölyefle buluşturduSivas'ta kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından kent genelinde başlayan soğuk hava etkisini sürdürüyor. Sivas kent merkezinde bu sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 13 derece olarak ölçüldü. Soğuk hava nedeniyle kırağı meydana gelirken, ağaçlar beyaz örtülerle kaplandı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için kalkanlar, araçlarını çalıştırmakta zorlandı.
GÜZEL MANZARALAR OLUŞTU
Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın Sivas kent merkezinden geçen bölümlerinin kısmen buzla kaplandığı görüldü. Soğuk havanın etkisi ile su akışının zayıf olduğu bölümlerin yüzeyi buz tuttu. Nehir kenarında bulunan ve kırağı ile kaplanan ağaçlarsa güzel manzaralar oluşturdu.
Öte yandan Sivas'ın Altınyayla ilçesi bu sabah saatlerinde ölçülen eksi 23,2 derece ile Türkiye'nin en soğuk bölgesi oldu. Meteoroloji tahminlerine göre; kentte soğuk hava dalgasının bir süre daha etkisini sürdürmesi bekleniyor.
02:36Beykoz'da otomobil kaldırımdaki ağaca çarptı: 2 yaralı
05:30ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
01:59Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
02:56Hiç gitmediği 5 ilden 18 trafik cezası geldi
01:54Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
01:4362 yaşında Türk vatandaşlığına geçti, askere çağrıldı
05:08Fatih’te iş yerinden çalınan 200 kiloluk çelik kasa, Başakşehir'de bulundu