00:28Kapı camını tekmeyle kırıp girdikleri iş yerinden 100 bin liralık telefon çaldılarSivas'ta kar yağışının etkisini yitirmesinin ardından kent genelinde başlayan soğuk hava etkisini sürdürüyor. Sivas kent merkezinde bu sabah saatlerinde hava sıcaklığı eksi 13 derece olarak ölçüldü. Soğuk hava nedeniyle kırağı meydana gelirken, ağaçlar beyaz örtülerle kaplandı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için kalkanlar, araçlarını çalıştırmakta zorlandı.
GÜZEL MANZARALAR OLUŞTU
Türkiye'nin en uzun nehri Kızılırmak'ın Sivas kent merkezinden geçen bölümlerinin kısmen buzla kaplandığı görüldü. Soğuk havanın etkisi ile su akışının zayıf olduğu bölümlerin yüzeyi buz tuttu. Nehir kenarında bulunan ve kırağı ile kaplanan ağaçlarsa güzel manzaralar oluşturdu.
Öte yandan Sivas'ın Altınyayla ilçesi bu sabah saatlerinde ölçülen eksi 23,2 derece ile Türkiye'nin en soğuk bölgesi oldu. Meteoroloji tahminlerine göre; kentte soğuk hava dalgasının bir süre daha etkisini sürdürmesi bekleniyor.
07:45Teknoloji Diplomasisi Çevresi’nin ilk buluşması ODTÜ Teknokent’te gerçekleşti
06:14Kayalıklar üzerine inşa edilen cam terasa 100 bin ziyaretçi
02:33Kızılırmak'ta 'karabatak' şöleni
00:21Tekirdağ'da su samuru görüntülendi
00:09ABD, Doğu Pasifik'te bir tekneyi vurdu: 2 ölü
04:1415 yıl önce birlikte başladıkları sporda dünya 2'ncisi olan kardeşlerin hedefi şampiyonluk
06:52'Sarı kod'la uyarılan Antalya'da tarım alanları su altında kaldı