Oynatma Listesi
VİDEO

Smile Hair Clinic 5’inci kuruluş yılını kutladı; İrem Derici sahne aldı

Saç ekim kliniği Smile Hair Clinic, Adile Sultan Sarayı’nda 5’inci kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla gala yemeği verdi. Gecede aynı zamanda yeni yıl eğlencesi de yapıldı. Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin sahne aldığı davetin sunuculuğunu ise Yekta Kopan üstlendi.

Yoğun katılımın olduğu gecenin ev sahipliğini Smile Hair Clinic’in kurucuları Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan yaptı. Geceye kliniğin çalışanları, iş ortakları ve aileleri katıldı. Kliniğin kuruluş hikayesinin anlatılmasıyla başlayan etkinlikte saç ekimi, kulaklık, airfryer, robot süpürge gibi hediyelerin verildiği çekilişler de yapıldı.

2023 ÇOK GÜZEL GEÇTİ, İSTEDİKLERİMİZE ULAŞTIK

Çok mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Dr. Gökay Bilgin, “5’inci yılımıza özel gala gecesi çok heyecanlıyız. Mehmet Bey ile 5 yıl önce yola çıktık, çalışmalarımız meyvesini verdi. Çok mutlu ve gururluyuz kocaman bir aile olduk. Bu yıl da bir davet vererek hem yılbaşını hem de 5’inci yılımızı çalışanlarımızla kutlamak istedik. Bizim için 2023 çok güzel geçti, istediklerimize ulaştık. İstediklerimize ulaştıkça kendimize yeni hedefler koyuyoruz. 2024’te kovalayacak bir sürü hedefimiz var. Onlara da ulaşmayı umut ediyoruz. Artık Türkiye saç ekiminin başkenti o yüzden her yıl yaklaşık 1 milyondan fazla hasta ülkemize geliyor. Dünyada çok iyi bir yerdeyiz, iyi yetişmiş iş gücümüz var. İnsanların 15-16 saatte bitirdiği işlemleri biz 7-8 saatte tamamlıyoruz. Yapılan yeni düzenlemelerin sektörü bir adım daha ileriye taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

5 YIL ÖNCE ÇOK KÜÇÜK BİR KADROYLA YOLA ÇIKTIK AMA BUGÜN ÇOK İLERİDEYİZ

Dr. Mehmet Erdoğan ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hayatımdaki düğünümden sonra ikinci önemli ve güzel gecemdir. Kendimi o günkü gibi heyecanlı hissediyorum. 5 yıl önce çok küçük bir kadroyla yola çıktık ama bugün çok ileri bir noktadayız. Bu başarımızı da böyle bir gecede çalışanlarımızla kutlamak istedik. 2023 çok güzel geçti, tabii ki ülkemizde birçok sıkıntı yaşandı ancak kliniğimizin ilerlemesi sürdü çok verimli bir yıl oldu. 2024’te daha da iyi olacağını düşünüyoruz. 2024’te insana yatırım, eğitim, ailemizin büyümesi, dijitalleşmeyi ve hasta deneyimini artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İREM DERİCİ: GECEYE FİRDEVS YÖREOĞLU OLARAK KATILDIM

Sahne önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı İrem Derici de “Bugün özel bir yalıda sahneye çıkacağım uysun diye geceye Firdevs Yöreoğlu olarak katıldım. Şık giyinmeye özen gösteririm ama bu gece kendimi tarihi eser gibi hissettim, yalıya yakıştım. Sosyal medyada sahte hesaplarımın olduğunu sağır sultan biliyor orada trollüğü kendimle ilgili yapıyorum. Başkalarının hayatı beni ilgilendirmiyor. Eskiden sosyal medyada yazılanları ciddiye alıyordum şimdi zerre umurumda değil” ifadelerini kullandı.

BU İLİŞKİM DAHA KIYMETLİ VE YETİŞKİN

Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmediğini vurgulayan Derici, “Bu ilişkim daha kıymetli, yetişkin bir ilişki. Ben kolay aşık oldum gibi lanse ederim, cümle kurmak benim elimde ama hayatımda çok aşık olmadım. Bu sefer güzel aşığım. İnşallah güzel gider. Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı asla düşünmüyorum. Büyük konuşuyorum, altını çize çize söylüyorum, istemiyorum” dedi.

SAÇ BAKIMINA ÇOK DİKKAT EDİYORUM

Derici, “Saçımın bakımına çok dikkat ediyorum. Etmek durumundayım çünkü sürekli işlem görüyor. Vücudumda en çok bakımına önem verdiğim yer saçlarımdır. Saçlarıma ayda ne kadar harcadığımı bilmiyorum” diye konuştu.

Kokteyl ile başlayan gece Devrimcan Kapdan ile Darbuka Show ile devam etti. 90 dakika sahnede kalan İrem Derici’nin ardından gala Yusuf Özer Show ile sona erdi

İSTANBUL, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER