03:45Dalında 5 TL olan limon, markette 20 katına satılıyorMİT öncülüğünde SMO bünyesinde, terörle mücadelede olduğu gibi insan kaçakçılığını da sınırın ötesinde durdurma amacıyla 2021 yılında Sınır Tugayları oluşturuldu. Sınır Tugayları, kurulduğu günden itibaren, DEAŞ ve PKK/YPG'den özgürleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekat alanlarında birçok operasyona katıldı. Sınır Tugayı birlikleri, Türkiye’ye yasa dışı yollardan geçmek isteyenleri engellemenin yanı sıra, kaçak geçişleri organize eden şüphelilerin yakalanması, geçiş güzergahlarının tespiti ve kullanılamaz hale getirilmesi gibi konularda diğer kolluk kuvvetleri ile iş birliği içerisinde hareket ederek, yasa dışı geçişlerin engellenmesinde etkin rol oynadı.
Sınır hattı boyunca görev yapan Sınır Tugayı birliklerinin bu yıl yaptığı çalışmalarda ilk 8 ayda, aralarında PKK/YPG ve DEAŞ başta olmak üzere çeşitli terör örgütü mensuplarının da bulunduğu 12 bin 506 kişinin yasa dışı yollarda Türkiye'ye geçişi, Suriye topraklarında engellendi.
SMO bünyesindeki birliklerin yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalışan bir grubu takip edip yakaladığı anlar dron kamerasına yansıdı. Görüntüde, Sınır Tugayı birliklerinin Türkiye sınırına doğru harekat halinde olan grubu araçla takip ettiği, sonra da yakaladığı görüldü.
12:46Yeşil altın' bahçede 395, tezgahta 550 lira
03:0416’sında yılın çırağı seçildi, hedef dünya mutfağı
00:43İstanbul Havalimanı'nda 2 lastiği patlayan uçağın pilotu taksi yolunda bekledi
05:59Van'da flamingolar, göç öncesi Erçek Gölü'nde güç topluyor
05:23Mübadeleden sonra terk edilen Sazak köyü, geçmişin izlerini taşıyor
09:43Kendi hastalığından yola çıktı, sağlıklı yaşam koçu oldu
03:59İHH 22 ülkede 10 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtacağını duyurdu