00:25Esenler'de İETT otobüsü otoparktaki araçlara çarptıErzincan’da sonbaharın gelişiyle dağlarda renk cümbüşü oluşturan ağaçlar farklı bir güzelliğe büründü. Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta, Mecidiye köyüne ait ağaçlık alandaki manzara, doğa fotoğrafçısı Fatih Civan, Emre Ekinci ve Mustafa Başgöze fotoğrafladı. İlkbaharda yemyeşil görüntüsüyle bölgeye ayrı renk katan farklı türdeki ağaçların yaprakları, sonbaharın gelmesiyle sararıp dökülmeye başladı. Sarı, kırmızı, mor ve yeşil renklere dönüşen ağaçlar, göz alıcı güzellikleriyle görenlerin ilgisini çekiyor.
KAPLAÇ AĞAÇLARI DOĞAYI KIRMIZIYA BOYADI
Erzurum'un Oltu ilçesine bağlı kırsal Arıtaş Mahallesi'nde ise sonbaharın gelişiyle birlikte doğa adeta kırmızıya büründü. Meralarda bulunan yabani kiraz olarak bilinen kaplaç ağaçlarının yaprakları kırmızıya döndü. Özellikle Arıtaş merasında yoğun olarak görülen kaplaç ağaçları, sonbaharın tüm renk cümbüşünü gözler önüne serdi.
Her yıl bu mevsimde ağaç yapraklarının sarıya döndüğünü belirten Oltulu Uğur Özdemir, "Arıtaş Mahallesi merasındaki kaplaç ağaçları her yıl sarı renge bürünürdü. Bu sene yapraklar kırmızıya dönmüş. Doğa gerçekten harika bir görünüm sergiliyor. İnsan izlemeye doyamıyor" dedi.
01:33Karla kaplı Bolu Dağı dronla görüntülendi
01:09Esenyurt'ta motosiklet hırsızlığı kamerada
06:29Erken tanı ile kanseri yendiler, tüm kadınlara seslendiler: Utanmayın, taramaya gelin
01:32Esnaf, iş yerine bırakılan kumaşların arasından çıkan 2 milyon liralık altını sahibine teslim etti
01:40Yem yüklü kamyon, buzlanan yolda fındık bahçesine uçtu; kaza kamerada
05:40Görevli olduğu üniversitede öğrencilerden etkilenip, çocukluk hayali gazetecilik okuyor
02:03Hatay'da 5 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada; 4 yaralı