00:44Güller ve Günahlar’a uluslararası ödül yolunda üç adaylıkOlay, dün Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi Şehit Numan Caddesi'nde gıda satışı yapılan dükkanın önünde meydana geldi. F.A., iddiaya göre bir süre önce evli ve 2 çocuk annesi kadını sosyal medya hesabı üzerinden taciz etmeye başladı. Kadın, F.A.'nın sosyal medya hesabını engelledi. Ancak F.A., farklı hesaplar açarak kadını taciz etmeyi sürdürdü. Bunun üzerine kadın, yaşananları eşi O.K.'ye anlattı. O.K., eşine F.A.'ya bir adres verip, çağırmasını söyledi. Kadının çağrısı ile buluşma yerine giden F.A., O.K. ve arkadaşları tarafından dövüldü.
'TAMAM BIRAK, DAHA GELMEYECEĞİM'
O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, sosyal medyadan da paylaşılan görüntülerde; kadının, O.K.'ye polisi çağırdığını söyleyerek, 'Polisi aradım da sen yine de şey yapma, olan sana olur', bir başkasının da 'Başına bela olur, ölür geberir' dediği anlar yer aldı. O.K.'nin video çeken kişiye 'Abla, çek bunun yüzünü' dediği, F.A.'nın da 'Tamam bırak, daha gelmeyeceğim' sözleri üzerine O.K.'nin 'Lan gelemezsin zaten' diyerek tepki gösterdiği anlar, kameraya yansıdı. Görüntülerde, başka bir kadının da 'Tamam üzülüyoruz sana dayak yiyorsun diye. Ama el alemin karısına, kızına bir de gelmeyeceğim diyor' sözleri de yer aldı.
İhbar sonrası bölgeye sevk edilen polis ekipleri, F.A., O.K. ve yanındakiler gözaltına alındı. O.K. ile yanındakiler ifadeleri sonrası serbest bırakılırken, F.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
09:3517’nci Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri başladı
01:13Esenyurt'ta kuyumcuya ateş açtı; silahla tehdit ettiği sürücünün otomobiliyle kaçtı
00:52Bakan Uraloğlu: Tanzanya'ya 100 yük vagonu ihraç edeceğiz
10:04Milli Eğitim Bakanlığı ve Akbank ileri dönüşümü mesleki eğitime taşıyor
00:39Fatih'te taksicilerin yumruklu 'yolcu alma' kavgası kamerada
01:17Polisin 'Heimlich' manevrası sürücünün hayatını kurtardı
05:20Kütahya’nın yükseklerinde sonbahar manzarası