00:57Beyaz’la Joker, bu akşam Kanal D’deAntalya'da denize girip serinlemek isteyenler Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Sahile gelenler çoğunlukla mavi bayraklı ya da işletmelerin bulunduğu plajları tercih etti. Bazıları da Konyaaltı Sahili'ne Muratpaşa ilçesinden giriş noktası olan varyanttaki falezlerin bulunduğu alanda denize girdi.
Falezlerin yakınında denize girenlerden bazıları, kayalıkta, 'Bu alanda yüzmek tehlikeli ve yasaktır' yazılı uyarı tabelasına aldırmadan, düşüp yaralanma, tırmanırken veya atlarken oluşabilecek sakatlanma riskine rağmen kayalıklardan atladı.
Falezler ve yakınındaki plaja gelenler zaman zaman adrenalin için falezlere çıkıp 25 metreden denize atlamayı da tercih ediyor.
09:46Limak Holding, 50’nci yılını Ankara’da özel bir geceyle kutladı
06:05Tarlada kalan meyve ve sebzeler, kadınların elinde yeni nesil turşuya dönüşüyor
01:12Çin'de 7 büyüklüğünde deprem: 16 ölü, 76 yaralı
06:48Ortaokul öğrencileri, yaralı kedi 'Kurabiye'nin tedavisi için harçlıklarını biriktirdi
00:33TUSAŞ, saldırının 2'nci yıl dönümünde şehitlerini andı
03:55Arel Üniversitesi’nde ‘Dijital Tufan’ masaya yatırıldı: ‘Yapay zeka yamaklıktan yöneticiliğe geçebilir’
03:193 şehri birbirinden ayıran Yeşilırmak görüntülendi