03:29LGS birincisi Alptekin: Sınava 5’inci sınıftan itibaren deneme testleri çözerek hazırlandım4 ayaktan oluşan Kulüpler Arası Golf Turu'nun Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bulunan Antalya Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen 1. ayak müsabakalarında A kategorisinden 9, B kategorisinden de 13 kulüpten toplam 176 sporcu mücadele ediyor. Turnuvada Kıvanç Oktay, Bülent Ciritci, Selahattin Özdoğan, Beyhan Goldman Benardete, Engin Taviloğlu, Eren Kamışlı, Hasan Ceylan, Recep Turan ve Mehmet Aygün gibi tanınmış iş insanları da yer alıyor. Kemer Country Golf Kulübü, Ankara Golf Kulübü, Regnum Bodrum Golf Country, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü ve Kuşadası Golf Kulübü'nün katıldığı turnuva kapsamında 4 ayak sonunda puanlar toplanarak bir genel klasman tablosu oluşturulacak; turnuva sonunda en yüksek puanı toplayan takım tur şampiyonu olacak. Golf turu 1. ayak mücadelesi yarın sona erecek.
Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Dora, 2023 yılı Kulüpler Arası Golf Turu'nun ilk ayağının bugün başladığını söyledi. Golf turuna bu yıl A grubunda 9, B grubunda ise 13 kulübün katıldığını belirten Dora, "Bu sene daha fazla katılım var. Her yıl katılım fazlalaşıyor" dedi.
Golf turunun 4 ayaktan oluştuğunu hatırlatan Dora, "İlk ayağı Antalya'da, ikinci ayağını Bodrum'da, üçüncü ayağını Ankara'da yapacağız. Son ayağı daha belli olmadı ama büyük bir olasılıkla Antalya'da olacak" diye konuştu.
Federasyon olarak özellikle genç oyunculara önem verdiklerine de dikkati çeken Başkan Vekili Mehmet Dora, "Milli takım ile ilgili bir kamp çalışması yaptık. Bu sene ilk defa golf ligine katılacak oyuncular için bir eleme turnuvası düzenledik. Bu yıl ilk defa uygulamaya başladığımız golf liginde hem A hem de B grubu yaptık. Daha önceleri tek gruptu. A ve B gruplarında 9 erkek, 9 kadın olmak üzere toplam 36 golfçüyü golf turunda oynatacağız. Buradaki derecelere göre milli takımda seçme yapacağız. Sadece golf ligindeki derecelere göre değil, yurt dışındaki oyuncularımızın turnuva sonuçlarına göre, dünya sıralamasındaki yerlerine göre milli takımımızı oluşturacağız" dedi.
03:20Japonya Savunma Bakanı Shinjiro Koizumi, NATO Zirvesi'nin ardından Eminönü'nde balık ekmek yedi
06:05Yapı Kredi Hollanda 30’uncu yılını kutluyor
06:15LGS’de Bahçeşehir Koleji’nden 31 öğrenci 500 tam puan aldı
01:29Kuralsız Sokaklar'da üç sıra dışı rota üç sıra dışı hikaye
07:24Doğum sonrası beyin kanaması geçiren avukat felçli kaldı; ‘tıbbi eksiklik var’
01:14T3 Vakfı'nın geliştirdiği eğitsel kutu oyunu ‘T-Küp’ öğrencilerle buluştu
05:33Türk tarihi ve kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak için yapay zeka destekli metaverse oyun geliştirdi