04:06Tartıştığı büfe çalışanını boğazından bıçaklayan sanığa 9 yıl 7 ay hapisAFAD verilerine göre, saat 15.03'te merkez üssü Tokat'ın Turhal ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. 12.38 km derinlikte gerçekleşen depremi evlerinde depremi hissedenler panikle sokaklara ve parklara çıktı. Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.
NİŞANDA ASMA TAVAN DÜŞTÜ, SALONDAKİLER DIŞARIYA KAÇTI
Turhal ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle ilçe merkezindeki bir düğün salonunun asma tavanı düştü. Bu sırada bir nişan töreninin yapıldığı salonda bulunanlar panik halinde dışarıya kaçtı. Yaşanan olayda yaralanan olmadı.
03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyor
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı