04:39Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttıGülsen Degener ile Güzin Müjde Karakaşlı'dan oluşan milli takım finalde Belçika'yı yendi
2025 3 Bant Bilardo Kadınlar Milli Takımlar Avrupa Şampiyonasında Güzin Müjde Karakaşlı ve Gülşen Degener, Danimarka'nın Aarhus kentinde düzenlenen şampiyonanın grup maçlarında Avusturya ve Danimarka’yı mağlup ederek yarı finale kaldılar.
Yarı finalde milli sporcumuz Müjde Karakaşlı, Dünya 1 numarası Hollandalı rakibi Therese Klompenhouwer’i 30-29 mağlup etti, Gülşen Degener ise Karina Jetten’e mağlup oldu.
Uzatmalara giden maçta 12-6 kazanan Türkiye oldu. Finali Belçika’yla oynayan millilerimiz yine uzatmaya giden bu maçı 12-5 kazanarak milli takımımıza Avrupa şampiyonluğu kazandırdılar.
2023 ve 2024 yıllarında milli takımlar Avrupa Şampiyonasını finalde kaybeden millilerimiz 3'üncü kez katıldıkları turnuvada altın madalyanın sahibi oldular.
05:29Termik santralin 90 derecelik sıcak suyu, ilk kez serada kullanılacak
01:14Yalova'da F16 uçağı kaza kırıma uğradı, pilot kurtuldu
00:57Ankara’da ‘change’ operasyonu: 3 gözaltı
01:10Zeytinburnu'nda restorana silahlı saldırı kamerada: 2 yaralı
05:10Bahçelievler'de yıkım sırasında çöken 6 katlı bina kamerada; bitişikteki apartman zarar gördü
01:05Şişli’de Nilda Müge'yi öldüren şüpheli yakalandı; yeni görüntüler ortaya çıktı
00:20Otomobille çarpıp üzerinden geçtiği genç kız ağır yaralandı; o anlar kamerada