00:31Yalova'da F16'nın kaza kırıma uğradığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktıOlay Şerifali Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde bulunan bir metro şantiyesinde meydana geldi.İddiaya göre sabah erken saatlerde ve akşam iş çıkışından sonra gelen 3 şüpheli kadın şantiyeden demir,ahşap gibi malzemeleri çaldı.Çevredeki vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyen şüphelilerin rahat tavırları dikkat çekti.
ŞÜPHELİNİN ŞANTİYEDEN KAÇARKEN GÖRÜNTÜSÜ KAMERADA
Vatandaşların şantiyeye giren şüphelileri uyarması ve kadının şantiyenin kapısının altından sürünerek dışarı çıkması cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.Görüntülerde 2 şüpheli kadının dışarıda seyyar araçlarının yanında beklerken 1 şüphelinin şantiye olduğu görülüyor.Bir vatandaşın polis geldi diyerek seslenmesi üzerine şüpheli kadın şantiyenin kapısının altından sürünerek dışarı çıkıyor.Şüpheliler daha sonra sepetli motosikletlerine binerek kaçıyor.
ELE AVUCA GELEN HERŞEYİ ÇALIYORLAR
Metro şantiyesinin hemen yanında iş yeri bulunan Cesim Bulucu “Özellikle sabah erken ve akşam iş çıkışından sonra buralar çok sakin oluyor. Biri kapının altından sürünerek içeri girip halka demirleri, ahşapları, malzemeleri dışarıda bekleyen kadınlara veriyor.Onlarda malzemeleri sepetli motosikletlerine atıyor. Uyarmamızı rağmen çok rahat hareket ediyorlar ve bu her gün oluyorlar. Bu sabah da her bir kolisi 25 kilo olan, 50 kilo çivi çalındığını söyledi. Ele avuca gelebilen her şeyi buradan çalıyorlar “diye konuştu.
08:04TÜİK açıkladı: Batman kütüphane kullanımında Türkiye ikincisi
02:51Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
04:39Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
05:29Termik santralin 90 derecelik sıcak suyu, ilk kez serada kullanılacak
01:14Yalova'da F16 uçağı kaza kırıma uğradı, pilot kurtuldu
00:57Ankara’da ‘change’ operasyonu: 3 gözaltı
01:10Zeytinburnu'nda restorana silahlı saldırı kamerada: 2 yaralı