00:41Sancaktepe'de trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldıran şüpheli kameradaİstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik il genelinde daha önceden belirlenen adreslerdeki 87 kişiye operasyon düzenledi. Operasyonda şu ana kadar 71 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında polisin girdiği adreslerden biri de Pendik Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki 4 katlı apartmandaki bir daireydi. Aranılan şüpheliyi evde bulamayan ekipler, şüphelinin annesine oğlunu telefonla aramasını söyledi.
Annesi arayıp "oğlum eve gel arkadaşın geldi seni soruyorö diyerek eve çağırdı. Şüpheli eve gelene kadar polis ekipleri kapıda bekledi. Şüpheli apartmanın önünde gözaltına alındı. Eve sokulan şüpheliye annesin isyanı kameraya yansıdı. Ters kelepçe ile yere yatırılan şüphelinin babası, oğluna oturduğu koltuktan bakarken annesi odaya girdi. Oğluna sitemde bulunan anne, "Sonunda rahat ettin mi annem" dedi. Şüpheli 'ne oldu anne bir şey mi oldu' derken annesi dizlerini döverek ağladı.
Polisin girdiği diğer adres ise Bağcılar, Çınar Mahallesinde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katıydı.
Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra hassas burunlu narkotik polis köpeğinin de katıldığı görüldü. Operasyon çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
00:17Tokat'ta peş peşe düşen yıldırımlar kameraya yansıdı
00:23Şişli'de yolun karşısına geçen kişiye motosiklet çarptı; kaza kamerada
02:20Adana’da 3 katlı metruk bina çöktü; o anlar kamerada
02:10Beyoğlu’nda park halindeki otomobilin alev alev yandığı anlar kamerada
00:50Bodrum’da deniz temizliğinin ardından dalgıçlar su altında zeybek oynadı
01:20Avcılar'da depodan 1 milyon lira değerinde malzeme hırsızlığı iddiası
00:45Taksim’de alkollü kişiye yardım etme bahanesiyle yaklaşıp cep telefonunu çaldı; suçüstü yakalandı