04:24Börekçiye giren İETT otobüsünün şoförü: Fren tutmadı, gaz pedalının takılı kaldığını düşünüyorum'DÜŞERSEM BENİ SEN KALDIR'
Cevdet Bağca imzalı şarkının fonda olduğu sahnede, Cihan'ın dudaklarından dökülen, "Söyleyemediğin iki kelime, dünyanın en ağır yüküne dönüşüyor" sözleri adeta imkansız aşıkların sloganına dönüştü. Cihan'ın, "Olur da bir gün düşersem beni sen kaldır. Sen kaldır ki bir daha yıkılmayayım" cümlesi ile Alya'ya üstü kapalı olarak ilan-ı aşk ettiği sahne, ‘Söyleyemedim’ şarkısıyla izleyenleri de kalplerinden vurdu.
‘YANIMDAYDIN, DOKUNAMADIM’
Cevdet Bağca'nın yüreğinden notalara dökülen, "Düşlerde sevdim seni söyleyemedim, hep yanımdaydın oysa dokunamadım, sana ben hayaller düşler büyüttüm, sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, sana ben hummalı aşklar büyüttüm" sözleri Cihan ve Alya'nın duygularına tercüman oldu. Sahneyi, şarkının sözlerinden alıntılar yaparak paylaşan Uzak Şehir fanları, ikilinin kavuşması için temennilerde bulundu.
AyNa Yapım imzalı 'Uzak Şehir' pazartesi akşamları yeni bölümleriyle Kanal D'de.
07:27Bu tesiste yıllık 34 milyon metreküp atık su arıtılıp, ayda 1500 ton katı atık geri dönüştürülüyor
05:59‘Her Şeyden Önce Hiçbir Yerde’ 13 Aralık’ta seyirciyle buluşacak
02:45Mevlana kenti, ‘Huzur Vakti’ temasıyla, 500 bin ziyaretçiyi ağırlayacak
03:13Avcılar’da camide namaz kılanların çantalarını çalan şüpheli kamerada
03:45'Şalvar Davası' filminden sahne paylaştı; hakkında suç duyurusunda bulunuldu
07:304 yaşındaki SMA'lı Cennet Su, ilk adımlarını attı
05:051 çocuk annesi acil tıp teknisyeni Sibel, ambulans da kullanıyor