00:58Doğukan Güngör’den ‘Haysiyet’li dönüşBÜLENT KÜÇÜK: AMAÇ SPORU TABANA YAYMAK
Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, sporun her zaman önemli olduğuna dikkati çekerek, tek bir haftaya sığdırmayıp yıl boyunda faaliyetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bülent Küçük, "1 hafta boyunca farklı faaliyetler yaptık. Futbol, dart, okçuluk, havalı tabanca atışları gibi. Bu farklı faaliyetleri sadece tesislerimizde yapmadık, parklara ve meydanlara indik. Amaç sporu tabana yaymak. Bu kapsamda bir hafta boyunca dolu dolu faaliyetlerle değerlendirdi. Bugün de şöhretler karması olarak çocuklarımızı tanıştıralım dedik. Basketbol maçı ile bitiş yapacağız. Sayın Bakanımız da bu konuya çok duyarlı. Amatör Spor Kulüplerini sonuna kadar destekliyor. Tabi Cumhurbaşkanımızın da sporculara müjdeleri oldu. Üst düzey sporcularımıza eğitimde yüzde yüz burs imkanı tanındı. Bu da çocuklarımıza büyük bir destek oldu" dedi.
BANU KARADAĞLI: ÇOCUKLARIMIZI DESTEKLEMEMİZ GEREKİYOR
Kendilerinin de basketbola amatör olarak başladığını ifade eden Banu Karadağlı, "Bunların desteklenmesini istiyoruz. Hepimiz küçük yaşta başlayıp sanırım 35 yıl basketbol oynadık. O yüzden çocuklarımızı desteklememiz gerekiyor ki Avrupa şampiyonalarına, olimpiyatlara katılsınlar. Okullardaki beden eğitimi derslerine de çok önem verilmesini istiyorum. Ben aynı zamanda beden eğitimi öğretmeniyim. 4'üncü sınıfta çocuklarımız ile tanışıyoruz. Ama yurt dışında bu şekilde değil. Anaokulu itibarıyla başladıkları için bizde ise 4'üncü sınıf itibarıyla başladığımız için çok geç keşfetmiş oluyoruz" diye konuştu.
"HERKESTEN DAHA ÇOK HEYECANLIYIM"
Banu Karadağlı, şu anda dünyada tek 49 yaşında olup da aktif basketbol oynayan kişi olduğunu dile getirerek, "Organizasyon bana geldiğinde çok mutlu oldum. Çünkü çoğu eski takım arkadaşım, rakibim, büyüklerim. Ben onlara bakarak, duruşlarını örnek alarak başladım. O yüzden herkesten daha çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.
DİDEM AKIN: TAKIM SPORUNUN İLERİDE ONLARA ÇOK FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
Didem Akın ise özel bir hafta olduğunu belirterek, "Küçük çocukların burada heyecanla bizi beklemeleri, bizim onlara göstereceğimiz öğreteceğimiz bilgiler bizi de heyecanlandırıyor. Eski basketbolcular burada buluştuk güzel anlar yaşıyoruz. Takım sporu her zaman çok önemli. Takım sporunun ileride onlara çok faydalı olacağını düşünüyorum. Aileler okul diye diretmemeli, sporun eğitimle beraber gitmesi lazım. Sporun hayatımızda olması lazım özellikle küçük yaştaki çocuklar için. Okullarda beden eğitimi hocalarına eğitim verilmesi lazım. Küçük çocuklarla iletişim kurabilmek çok önemli" dedi.
06:19Master atlet, 80 yaşında da rekorlar kırıyor
00:31Yalova'da F16'nın kaza kırıma uğradığı anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
08:04TÜİK açıkladı: Batman kütüphane kullanımında Türkiye ikincisi
02:51Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
04:39Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
05:29Termik santralin 90 derecelik sıcak suyu, ilk kez serada kullanılacak
01:14Yalova'da F16 uçağı kaza kırıma uğradı, pilot kurtuldu