07:52TEKNOFEST Maden Teknolojileri Yarışması’nın kazananları Türk Altın tarafından ödüllendirildiAğın ilçesinde 15 Haziran’da çıkan yangında, Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne ait leblebi üretim tesisi zarar gördü. AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, 21 Haziran’da tesisi ziyaret etti. Nazırlı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşerek kooperatife destek sağlanacağı sözünü aldı. Yaklaşık 2 ay sonra tesisi tekrar ziyaret eden Nazırlı, makine ekipmanlarının kurulduğunu ve üretim faaliyetlerinin yeniden başladığını söyledi. Nazırlı, "Tarım Reformu Genel Müdürlüğümüz tarafından sağlanan makinelerle atölye baştan sona yenilendi. Elazığ’a, Ağın’a ve üreten kadınlara verdikleri destek için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Nazırlı’ya, ziyarette Ağın Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar ile İl Tarım ve Orman Müdürü Saadettin Taşkesen de eşlik etti.
'SİZLER İÇİN VARIZ'
Ziyarette Bakan Yumaklı ile telefonla görüşen Kooperatif Başkanı Samiye Genç, destekten dolayı teşekkür etti. Bakan Yumaklı da görüşmede, "Biz sizler için varız. Görevimiz, üretim yapmanıza vesile olmak ihtiyacınızı karşılamaktır" ifadelerini kullandı.
01:18Sağanakta suyla dolan caddede içine girdiği büyük şeffaf balonla ilerledi
01:11Haysiyet’te kadın dayanışması
09:41HDI Sigorta CEO’su İşcan: Yeni dönem vizyonumuz sigortacılığı sadeleştirmek
04:49Bakan Kurum: Dileyen Esenkent Mahallesi İETT blokları’ndaki yeni konutlarının anahtarlarını teslim alabilecek
03:43Büyükçekmece ve Bağcılar'daki çifte cinayette yeni detaylar: Çöp toplayıcı kılığına girip kaçmış
08:00Eğitim-Bir-Sen’den, ‘Güvenli Okul ve Akran Zorbalığı’ araştırması
05:34Bakanlık çalışanı milli halterciden büyük başarı