03:28Kavgada ateşlenen kurşunun isabet ettiği Muhammed’in babası: Okula gidecekti, mezarda yatıyorHer pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 17 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtım filmi yeni bölüme dair merakı iyice artırırken; Eren Komiserin “Parçalamışlar kızımı” deyip feryat ettiği o anlar izleyiciye duygulu anlar yaşatmıştı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyici ile buluştu. Ekrana gelen ikinci tanıtım filmine bu kez Yekta’nın kurduğu ‘Yekta Tilmen’in sonuna geldik belki de’ cümlesi damga vurdu. Eren ve Efe’nin sahilde görüldüğü anlarda denizde arama yapan ekiplerden gelen ‘Yaşıyor’ kelimesi ise Tuğçe ile ilgili birçok soruyu da beraberinde getirdi.
Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.
‘Yargı’ yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.
06:56Eminönü'nde taciz ettikleri 2 kadını darbeden sanıklar 2'nci kez hakim karşısında: Tehdit edildim ölmek istemiyorum
06:32Esenyurt'ta 8 yaşındaki Dolunay'ın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Şoför engelli, resmen cinayet işliyor
05:4825 metrekare odada 15 bin plak, kaset ve CD’den oluşan koleksiyon oluşturdu
07:59Çöp kamyonunu oyuncaklarla süsledi, çocukların neşesi oldu
00:33İstanbul Boğazı'nda yunus sürprizi
00:21Beyoğlu’nda metroda uyuyan kişinin cep telefonunu çalan şüpheli yakalandı
02:35Seyir halinde alev alan TIR köprüden düştü