01:03Cihan, Alya’yı kıskandıSeyhan ilçesinde emekli Şeref Güngör, bir süre önce yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen annesi Neriman Güngör’ün bakımını üstlenip, Fatih Mahallesi’nde 3 katlı binanın zemin katındaki evine yerleşti. Güngör’ün üst kat komşusu, 13 Ağustos günü saat 08.30 sıralarında eve inerek kapıyı çaldı ancak Şeref Güngör, açmayarak polis ve sağlık ekiplerini çağırmasını söyledi. İhbarla eve gelen ekipleri, Güngör’ü salondaki yatağında hareketsiz yatarken, oğlu Şeref Güngör’ü ise banyoda bilekleri kesilmiş halde kanlar içinde buldu.
YASTIKLA BOĞDUĞUNU İTİRAF ETTİ
Sağlık ekiplerinin incelemesinde Neriman Güngör’ün hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalesi yapılan Şeref Güngör ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin tamamlanmasının ardından önceki gün gözaltına alınan Güngör, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Sorguya alınan Güngör, Alzheimer hastası annesini yastıkla boğduktan sonra intihara kalkıştığını itiraf etti.
‘ANNEM DAYANILMAZ ÇİLELER ÇEKİYORDU’
Şeref Güngör, ifadesinde, “Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca annemi başka bir eve götürüp, bakmaya başladım. Annem sürekli ‘Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin’ diyordu. Olaydan birkaç gün önce de ‘Eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin. Biz burada yanıyoruz’ dedi. O günden sonra iyice bunalıma girdim. Ben de ‘Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum’ dedim. Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim” dedi.
TUTUKLANDI
Öte yandan Şeref Güngör’ün bipolar bozukluk tedavisi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Güngör, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
00:44Hasarlı kaza sonrası sürücünün darbedildiği anlar kamerada
06:10 Eşinin ölümüne kendisinin yaralanmasına neden olan otobüs şoförüne 2 yıl 11 ay hapsi az buldu
04:34Sopayla öldürülen Poyraz'ın annesi: Benim için bayram adalet sağlanınca olacak
05:16‘Beyaz cennet’te tatilcilerin güvenliği Eda astsubaya emanet
05:52Konukevinden gelen mektuplar tuvale yansıdı
04:36Down sendromlu Kadir'in müzik aşkı
00:18Tarım dronuna tutunan çiftçinin düştüğü anlar kamerada