05:23Doç. Dr. Çağaptay: Hedefimiz, Erken Bizans ile Geç Bizans dönemi arasındaki ilişkiyi çözmek olacakKÖPRÜBAŞI MAHALLESİ TAHLİYE EDİLİYOR
Zonguldak'ta etkili olan sağanak, belirli aralıklarla devam ederken, Gökçebey ilçesinden geçen Gaziler Deresi, 5-6 metre yükseldi. Dereden taşan sular, Köprübaşı Mahallesi'nin yollarını kapladı. Mahallede evlerini boşaltmayan ailelerin, jandarma ve AFAD araçlarıyla yakınlarına ve misafirhanelere ulaşmaları sağlandı.
Dereden gelen suyun mahallelerine dolduğunu söyleyen Recep Kuyucu, "AFAD'dan sel uyarısı geldi. Son yağışlarla birlikte dereden gelen suyla kaplandı. Yapılan uyarılar nedeniyle de ailece bir yakınımıza gitme kararı aldık. Tüm mahalle boşaltılıyor" dedi.
03:40Elektrik kaynağıyla heykel üretiyor
01:15‘Hakan’ı keyifle canlandırıyorum’
06:17SMA'lı Demir Efe'nin annesi: Oğlumun ilk ayakkabıları ortez oldu
01:54Beyoğlu’nda eniştesinin dükkanında fön çektirdi; para vermek istemeyince taş ve sopalarla evini bastılar
01:35Kefen gönderdiği eski eşini 8 bıçak darbesiyle yaralayan şüpheli, konuşmak için gittiğini öne sürdü
04:19Mersin'de incir hasadı başladı; kilosu 150 lira
04:35Bakan Kurum'dan Bozkurt'taki sel felaketinin 5'inci yıl dönümüne ilişkin paylaşım