Geri Dön
Bahçelievler Metin Şentürk Bahçelievler’de konser verdi

Metin Şentürk Bahçelievler’de konser verdi

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Metin Şentürk Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği yaz konserleri kapsamında ilçedeki Milli Egemenlik Parkı’nda sahne aldı. Dün akşam gerçekleşen konserde yüzlerce vatandaş hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.  

Metin Şentürk Bahçelievler’de konser verdi

 

Konser öncesinde Dj Emircan Saltabaş ve aralarında işitme engellilerin de bulunduğu Empati Dans Grubu gösteri yaptı. Alanı dolduran vatandaşlar da halay ve horonlarla güzel havanın tadını çıkardı. Ayrıca ilçedeki engelli sporcuların başarıları da konserle kutlandı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Metin Şentürk sevilen şarkılarıyla genci yaşlısı konsere katılanlara keyifli bir gece yaşattı.  

Konser öncesinde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Metin Şentürk’ün yüreklerimize hitap eden müziğini dinleyeceğiz. Yaz geldi artık hep birlikte hem eğleneceğiz hem de dinleneceğiz. Vatandaşlarımızı Sarıyer’deki mesire alanımıza götüreceğiz. Kamplarımız, gezmelerimiz ve konserlerimiz olacak. Yeter ki komşularımız istesin biz her şeyi yapmaya hazırız. Ben ekibim komşularımızı çok seviyoruz. 7 gün 24 saat komşularımızın emrindeyiz. Bu organizasyonu düzenleyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Metin Şentürk ise “Birkaç şarkı sonra konuşmam gerekiyordu ama öyle güzelsiniz ki beni acayip etkilediniz. Önce beni sizinle bir araya getirdiği bana bu güzel geceyi yaşattığı için sayın Dr. Hakan Bahadır’a sonra da size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Konserin sonunda Dr. Hakan Bahadır, Metin Şentürk’e teşekkür plaketi başarılı engelli sporculara ise çiçek ve madalyalarını takdim etti.