Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP'liler ön seçim için oy kullanıyor

CHP'de cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yapılan ön seçimde oy kullanma işlemi başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oy kullanmak için Saraçhane binasına geçerken Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu Beylikdüzü’nde oy verme işlemini gerçekleştirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

CHP’nin, bir sonraki seçimde göstereceği cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi amacıyla yapılan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tek aday olduğu ön seçimde, oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı.

Tüm il ve ilçelerde hazırlanan 5 bin 960 sandıkta CHP üyeleri adaylarını belirlemek için oy verirken üye olmayanlarda "Dayanışma Sandığı'nda" oy kullanabilecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hakimlik sorgusu için İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan Özgür Özel ön seçimde oyunu kullanmak için Saraçhane'ye giderken Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ise Beylikdüzü'ndeki adresine geçerek giderek oyunu kullandı.



Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  7. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  8. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  10. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu

© Copyright 2025

DHA