Son dakika kesinleşmiş hapis cezası haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kesinleşmiş hapis cezası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kesinleşmiş hapis cezası haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.135 kesinlesmis hapis cezasi haberi bulunmuştur.
Hırsızlık şüphelisi kaçarken bindiği otobüste yakalandıANKARA’nın Gölbaşı ilçesinde evden 170 bin lira değerinde para ve ziynet eşyasını çaldığı belirlenen şüpheli, kentten ayrılmak üzere bindiği otobüste yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
İstanbul'da 12 yıldır aranan firari hükümlü otelde yakalandıİstanbul'da hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ithal etme' suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 12 yıldır aranan firari hükümlü Hüseyin K., Pendik’te bir otelde yakalandı. Üzerinden başkasına ait kimlik çıkan Hüseyin K., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Ankara'da hırsızlık şebekesine operasyon; 7 tutuklamaANKARA'da 10 milyon TL değerinde elektrik kablosu ve inşaat malzemesi çaldıkları belirlenen hırsızlık şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklandı.
14 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan ihraç uzman çavuş yakalandıMuğla’nın Marmaris ilçesinde, ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme’ suçundan hakkında 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ihraç uzman çavuş G.G., polis ekipleri tarafından yakalandı.
Pülümür Vadisi’nde aranan suç örgütü lideri yakalandıTUNCELİ’de hakkında 14 yıl 10 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri C.S., Pülümür Vadisi’nde PÖH ve JÖH timlerinin, İHA ve termal kameralar kullanarak düzenlediği operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilen C.S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Pülümür Vadisi’nde aranan suç örgütü lideri yakalandıTUNCELİ’de hakkında 14 yıl 10 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri C.S., Pülümür Vadisi’nde PÖH ve JÖH timlerinin, İHA ve termal kameralar kullanarak düzenlediği operasyonla yakalandı. Adliyeye sevk edilen C.S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
‘Kurye’ kılığına giren polisin yakaladığı firari hükümlü: Kargocu sandımBursa’da ‘Hırsızlık’ suçundan hakkında 20 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A. (38) adlı kadın, polisin 'kurye’ kılığına girerek düzenlediği operasyonla yakalandı. 31 suç kaydı bulunan S.A., emniyetteki ifadesinde, “Kargocu sandım polis çıktı” dedi.
FETÖ firarisi gizli bölmede yakalandıFETÖ'den 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kararı bulunan S.D., düzenlenen operasyonla saklandığı gizli bölmede yakalandı.
İstanbul'da 8 yıldır aranan firari hükümlü kadın kılığında yakalandıİstanbul’da hakkında 7 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Tuğrul Başar, 8 yıl sonra yakalandı. Firari hükümlünün kadın kılığında dolaştığı ve kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi. Şüpheli işlemlerinin yapılması için polis merkezine teslim edildi.
İstanbul’da suç örgütüne operasyon: 6 şüpheli tutuklandıİstanbul’da organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Kadıköy’de bir iş yerine silahlı saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 6 şüpheli yakalandı. Örgütün elebaşı olduğu belirtilen ve hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. (35) ile 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İsim benzerliği yüzünden 10 gün hapis yattı, ‘Pardon’ denilerek tahliye edildiAntalya'da 'İmza işin var' denilerek polis merkezine çağrılan Ali Süslü (47), 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderildi. 9'uncu günde cezaevi psikoloğunun T.C. kimlik numarasını kontrol edip, isim benzerliği olduğunun ortaya çıkmasıyla Süslü'nün masumiyeti anlaşıldı. 10'uncu günün sonunda tahliye edilen Süslü, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulundu.
İsim benzerliği yüzünden 10 gün hapis yattı, ‘Pardon’ denilerek tahliye edildiAntalya'da 'İmza işin var' denilerek polis merkezine çağrılan Ali Süslü (47), 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderildi. 9'uncu günde cezaevi psikoloğunun T.C. kimlik numarasını kontrol edip, isim benzerliği olduğunun ortaya çıkmasıyla Süslü'nün masumiyeti anlaşıldı. 10'uncu günün sonunda tahliye edilen Süslü, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulundu.
18 maden işçisinin hayatını kaybettiği kazanın hükümlüsü 8 yıl sonra yakalandıMersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaman’ın Ermenek ilçesinde 18 maden işçisinin hayatını kaybettiği maden kazasının baş şüphelisi olarak aranan ve hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ö.’yü (49), yaklaşık 8 yıl sonra Silifke’de yakaladı.
Adana'da arama yapılan araçta 4 adet patlayıcı madde ele geçirildiAdana'nın Kozan ilçesinde polis ekiplerinin son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği denetimlerde kullanıma hazır 4 adet patlayıcı madde; ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Çeşitli suçlardan aranan şüpheliler de yakalandı.
Bağcılar’da uyuşturucu operasyonunda 'Yan dairedekileri de aldılar mı' deyince 5 firari hükümlü yakalandıBağcılar’da uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenleyen polis ekipleri, firari 3 hükümlüyü yakaladı. Firarilerin kendi aralarında "Yan dairedekileri de aldılar mı" diye konuşmalarını duyan polis ekipleri, yan daireye de operasyon düzenledi. Dairede haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü daha yakalanırken, 5 hükümlü de gözaltına alındı. Operasyonda kokain, bin 480 içimlik uyuşturucu hammaddesi emdirilmiş peçete, ruhsatsız silah, mermiler ve cep telefonları ele geçirildi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.