Son dakika organize suç örgütü haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan organize suç örgütü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan organize suç örgütü haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.075 organize suc orgutu haberi bulunmuştur.
'Yenidoğan Çetesi' davasında savunma yapan Fırat Sarı: Ölü doğan bir bebeği kabul ettim diye suçlanıyorumKamuoyunda 'Yenidoğan Çetesi' davası olarak bilinen bebek hastaları önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 13’ü tutuklu 63 sanığın yargılandığı dava yarına ertelendi. Duruşmada savunma yapan Fırat Sarı, "Halime bebek ölü doğmuş. Hiçbir kası kıpırdamıyor. Bebeği müdahaleye başlıyorlar 20'nci dakikada dönüyor, 20 dakika beynine kan gitmiyor. Ben şimdi böyle bir hastayı kabul ettim diye suçlanıyorum" dedi.
'Yenidoğan Çetesi' davasında duruşma yarına ertelendiKamuoyunda 'Yenidoğan Çetesi' davası olarak bilinen bebek hastaları önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 13’ü tutuklu 63 sanığın yargılandığı davada duruşma yarın saat 10.00'a ertelendi.
7 ilde 7 organize suç örgütüne operasyon: 47 tutuklamaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde 7 ayrı organize suç örgütüne yönelik jandarma tarafından yapılan operasyonlarda yakalanan 67 şüpheliden 47'sinin tutuklandığını duyurdu.
7 ilde 7 organize suç örgütüne operasyon: 47 tutuklamaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde 7 ayrı organize suç örgütüne yönelik jandarma tarafından yapılan operasyonlarda yakalanan 67 şüpheliden 47'sinin tutuklandığını duyurdu.
Barış Boyun suç örgütü üyesi 40 çocuk şüpheliye davaİtalya’da tutuklu bulunan Barış Boyun’un liderliğini yaptığı organize suç örgütünün eylemlerine karıştığı belirlenen 40’ı çocuk 79 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Yaşı küçük şüpheliler hakkında 20 aydan 75 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açıldı.
KKTC'de araç kurşunlayan çete üyesine 8,5 yıl hapisTürkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giderek, araç kurşunlama olayına karışan organize suç örgütü üyesi Görkem Mete'ye (21) 8,5 yıl hapis cezası verildi.
Kırmızı bültenle ve ulusal seviyede aranan 9 suçlu Türkiye'ye getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan 7 ve ulusal seviyede aranan 2 suçlunun Almanya, ABD, Arjantin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, İran ve Yunanistan'dan yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
İstanbul'da suç örgütüne operasyon: 13 gözaltıİstanbul, Anadolu Yakasında faaliyet gösteren ve liderliğini cezaevinde hükümlü bulunan Temel A.'nın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 13 şüpheli yakalanırken 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet silah sürgü kapağı, 1 adet namlu, 2 adet şarjör ve silah yapımında kullanılan çeşitli metal parçaları ele geçirildi.
Organize Suç Örgütü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.