Geri Dön
Kültür&Sanat Akbatı’dan 23 Nisan’a özel interaktif konser

Akbatı’dan 23 Nisan’a özel interaktif konser

Akbatı, 23 Nisan'da açılışını yapacağı Retro Lunapark ile eğlenceye yeni bir durak getirecek. Ezo Sunal’ın katılımıyla gerçekleşecek açılışta çocuklar interaktif konser ‘LALALA’ ile keyifli anlar yaşayacak.

Akbatı’dan 23 Nisan’a özel interaktif konser

Akbatı, nisan ayında birbirinden farklı etkinliklerle ve lunaparkıyla misafirlerini ağırlayacak.

TEVHİDE GÜZEL SÖYLEŞİSİ EBEVEYNLERE İLHAM OLACAK

Akbatı’nın Yaşam Akademisi etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceği Tevhide Güzel söyleşisinde, ebeveynler çocuklarını daha iyi anlama fırsatı bulacak. ‘Tevhide Dadı’ adıyla da bilinen Tevhide Güzel, çocuk ve bebek davranışları üzerine danışmanlık veriyor. Akbatı’nın 18 Nisan saat 14:00’te gerçekleştireceği bu söyleşi, anne babalar için ilham kaynağı olacak.

KURABİYE SÜSLEME ATÖLYESİ VE ZUMBA KİDS ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLARI RENKLİ ANLAR BEKLİYOR

Nisan ayında çocuklara keyifli anlar yaşatmayı hedefleyen Akbatı, 20-21 Nisan'da düzenleyeceği Kurabiye Süsleme Atölyesi ile çocukları yaratıcılıklarını kullanarak leziz kurabiyeleri süslemeye davet ediyor. Ayrıca, 22 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Zumba Kids Atölyesi'nde ziyaretçiler, eğlenceli bir şekilde spor yapmanın keyfini çıkaracaklar.

RETRO LUNAPARK 23 NİSAN’DA AÇILIYOR

Akbatı, Retro Lunapark'ın açılışını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirecek. Ezo Sunal'ın da katılacağı bu özel gün, çocuklar için unutulmaz anlarla dolu olacak. Sunal, minik misafirlerine interaktif bir konser olan ‘LALALA’ ile şarkılar ve danslarla keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca, Retro Lunapark'ta bulunan hediye çarkıyla çocuklar, lunaparktaki oyuncaklara biniş hakkı kazanma şansı elde edecekler.

 

Etkinlik Takvimi

Tevhide Güzel Yaşam Akademisi Söyleşi: 18 Nisan, 14:00

Kurabiye Süsleme Atölyesi: 20-21 Nisan, 14.00 – 15.00

Zumba Kids Atölyesi: 22 Nisan, 14.00 – 15.00

Retro Lunapark Hediye Çarkı: 23 Nisan, 13:00

Ezo Sunal ile LALALA Konseri: 23 Nisan, 16:00