Geri Dön
Politika Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler

Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanları Toplantısı' için bulunduğu Cakarta’da mevkidaşlarıyla, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda ve ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü.

Bakan Fidan'dan peş peşe önemli görüşmeler

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, 'Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) 56'ncı Dışişleri Bakanları Toplantısı' için bulunduğu Cakarta’dan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Görüşmede, NATO Vilnius Zirvesi kararlarının takibinin ele alındığı bildirildi.

BAKAN FİDAN, ENDONEZYA’DA MEVKİDAŞLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan, Fidan’ın görüşmelerine dair yapılan açıklamada, “Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen 56. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılan Bakanımız Hakan Fidan; Bangladeş Dışişleri Bakanı AK Abdul Momen, Brunei Dışişleri İkinci Bakanı Dato Erywan Yusof, Vietnam Dışişleri Bakanı Bui Thanh Son, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile görüştü” denildi.

ABD’Lİ MEVKİDAŞI BLİNKEN İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Endonezya’nın başkenti Cakarta’da düzenlenen 56. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılan Bakanımız Hakan Fidan; Japonya Dışişleri Bakanı Hayashi Yoshimasa, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Norveç Dışişleri Bakanı Anniken Huitfeldt ile görüştü” denildi.