04:23Mektebim Koleji Kızıltepe kampüsü, lansman töreniyle açıldıKentin 1800 rakımdaki Şenkaya ilçesi son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. Hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaştığı ilçede serinlemek isteyenler, Lehsor Çayı'na giriyor. Lehsor Çayı’nın önüne bazı yerlerde set kurarak suyun derinliğini artıran vatandaşlar, serinlemenin keyfini çıkarıyor. Bölge halkı doğal yapısı bozulmamış bu çayın korunmasını istiyor.
Şenkaya ilçesine bağlı kırsal Akşar Mahallesi’nin muhtarı Giray Aktürk, "Bugünlerde aşırı sıcaklar var. Serinlemek için bu çaya geliyoruz. Bizim plajımız yok, Lehsor'da bir çayımız var. Çayda çimmeye geldik. Burada serinlemeye çalışıyoruz. Başka da gideceğimiz yer yok. Çocuklarımızla birlikte gelip suya atlayıp serinliyoruz" diye konuştu.
Yaz tatilini geçirmek için Ankara'dan geldiğini belirten Kenan Aydın ise "Sıcaklardan bunaldık. Serinlemek için Şenkaya'nın Lehsor Deresi'ne geldik. Burada serinliyoruz" dedi.
01:00Gaziosmanpaşa'da binalarının önüne araç park edilmesini istemediler; sürücüyü darbettiler
00:32Maltepe’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil devrilerek bariyerlere çarptı
00:49Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı; kaza kamerada
01:00Şampiyonluk kutlamalarında futbolcudan sürpriz evlilik teklifi
02:07Bursa'da otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı; kaza kamerada
00:33Kartal'da trafikte tartıştığı sürücünün aracına saldıran kamyon şoförüne 180 bin lira ceza
01:09Ordu’da ayının arı kovanlarına saldırısı kamerada