05:51Güvenlik kulübesinden sanat galerisine; ilkokulda başlayan resim tutkusunu bin tablo ile 288 şiire döktüEdirne'nin Dilaverbey ve Sabuni mahallelerinde son günlerde iş yerlerinden para ve sigara çalındı. 6 işyerinden yapılan hırsızlık üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. İş yerleri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlık şüphelisinin B.A. olduğunu saptadı. Teknik ve fiziki takibe alınan B.A., bir büfeden alış veriş yaptığı sırada polis tarafından yakalandı. B.A.'nın üzerinde yapılan aramada 459 paket sigara, 4 bin 165 lira ile 1 cep telefonu ele geçirildi.
Gözaltına alınan B.A.'nin yapılan incelemesinde, 'oto, ev ve iş yerlerinden hırsızlık', 'taksirle yaralama', 'mala zarar verme', 'güveni kötüye kullanma' suçlarından 24 suç kaydı bulunduğu belirlendi. B.A.'nın ayrıca, 'hırsızlık' suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve 'Hükümlü veya tutuklunun kaçması' suçundan da arandığı ortaya çıktı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek olan B.A.'nın hırsızlık anları ile bir büfeden alış veriş yaptığı sırada polis tarafından yakalandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
02:37Hatay'da deprem şehitliğinde buruk bayram
00:58Bakan Çiftçi, güvenlik güçlerinin bayramını telsizden kutladı
02:42Doğal Yaşam Parkı'ndaki yavrular ziyaretçilerini bekliyor
01:35Kurban keserken bıçaklı kendini yaraladı, yaşadıklarını gülerek anlattı
04:01Akdeniz'in denizel biyolojik çeşitliliğini korumak için hazırladıkları projeyle Monako'ya davet edildiler
03:47Yağışlarla bitki örtüsü arttı, kene popülasyonu riski yükseldi
04:16'Eti iyi pişirmediğiniz takdirde parazitler hasta eder'