01:11Maçta sahaya girip uyuyan köpek güldürdüDiyarbakır’da bir firma, bayrama özel düzenlediği festivalde alışveriş merkezine gelen ilk bin kişiye, kadın giyim ağırlıklı stantlarda kullanılmak üzere 200’er liralık hediye çeki verileceğini duyurdu.
Kadınlar, sabah erken saatlerde alışveriş merkezi önünde kuyruk oluşturdu. Alışveriş merkezi, izdihamın önüne geçmek için 10’ar kişilik gruplarla gelenleri içeri almaya başladı. Hediye çeklerini alanlar, indirimden yararlanmak için geçerli olduğu stantlara akın etti.
Firma sahibi Yasin Tütüncüoğlu, ilgiden dolayı 1500’den fazla hediye çeki dağıttıklarını belirterek, “İnanılmaz, müthiş bir ilgi var. Her gün izdihamla geçiyor festival. Müthiş bir yoğunluk, müthiş bir ilgi var.
Bin dedik, 1500’den fazla kadına verdik. Sabah 10’da ramazan günü hepsi geldi, kapıda kuyruk var. Kimseyi kıramadık hepsine verdik. Onlar da burada stantlarda kullanıyorlar” diye konuştu.
00:32Adana’da iki grup arasındaki taşlı sopalı kavga kamerada
03:09Büyük Menderes nehri kirlilik nedeniyle yine siyaha büründü
00:38Gaziantep’te ağır hasarlı 8 katlı bina yıkıldı; o anlar kamerada
03:16Tartıştığı 2 kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü
01:37‘Dur’ ihtarına uymayan sürücü, takiple yakalandı; o anlar kamerada
01:38Şişli’de makas atan sürücü bariyerlere çarptı; alev alan aracın motoru yola fırladı
01:09Oyuncu Serkan Keskin'in babası İzmit'te toprağa verildi