01:09Boya için aracılık ücreti isteyen arkadaşına tüfekle ateş açtı; o anlar kamerada
Bakan Kurum, 28 Temmuz 2021 tarihinde Antalya Manavgat ilçesinde çıkan yangının yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kurum, "4 yıl önce bugün çıkan Manavgat yangınında kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum. Zor günler, geceler geçirdik ama her karanlığa güneş doğdu. Vatandaşımızın yanından bir an olsun ayrılmadık, onlar için en güzelini yeniden yaptık. O büyük afet sonrası milletimizle el ele verip, yaralarımızı nasıl sardıysak; bugün de aynı anlayışla yangından etkilenen tüm illerimizde afetin izlerini bir an önce sileceğiz" dedi.
Bakan Kurum, paylaşımında, yangının ardından Manavgat'ta inşa edilen köy evlerine taşınan vatandaşların görüntülerine de yer verdi.
Öte yandan bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; yangının ardından Antalya'da TOKİ tarafından 911 konut, 5 köy konağı, 3 cami, 1 şadırvan ve 2 lojman inşa edildi.
00:42Küçükçekmece’de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada
01:17Koyunlar minibüsün etrafında dakikalarca döndü
02:03Akrabaların sokak ortasında kavgası kamerada; 2 yaralı
07:04Lenf kanserini yendi, ikiz annesi oldu
02:09Liselilerin futbol turnuvasında kavga
02:48Bakırköy'de 2 kişinin iş merkezinin kapısına el bombası koyduğu anlar kamerada
00:56Otomobil kullanan çocuğun ailesine para cezası