13:11Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye’nin eşi, bindiği taksiyi bulup cinayetin işlendiği siteye gitmişDoğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kesişimindeki Erzurum’un 1270 rakımlı Oltu ilçesinin 830 rakımdaki kırsal Ayvalı Mahallesi'nde kiraz ağaçları meyve verdi. Yöre haltının 'misafir kirazı' verdiği ürünlerin bahçelerde toplanmasına başlandı. Bahçelerden hasat edilen ilk ürün kiraz, gelen misafirlere ikram edilecek.
Ayvalı Mahallesi üreticilerinden Harun Polat, bahçelerinde misafir kirazının yetiştiğini belirterek, "Bütün misafirlerimizi bahçemize bekliyoruz. İlk kirazlarımızı her sene olduğu gibi bu yıl da misafirlerimize ikram ediyoruz. Yaklaşık 20 gün sonra yetişecek olan kirazlarımızı ise ekonomimize katkı sağlamak için satışa sunacağız. Herkesi beklerim, herkes buyursun gelsin" dedi.
Ayvalı mahallesinde ikram edilen kirazın tadına bakan Hakan Yeşilyurt, "Bugün Oltu Ayvalı Mahallesi'nde Harun Polat Bey'in bahçesini ziyaret ettik. Kendisi, erken yetişen kirazlara 'misafir kirazı' adını vermiş. Gelen geçen herkese ikram ediyor. Kendisine bu güzel ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
00:47F-16'dan atılan ASELSAN KGK-84 Kanatlı Güdüm Kiti, hedefi tam isabetle vurdu
05:37Konsiyon, Türkiye genelinde site yönetimini dijital hale getiriyor
01:21Serdar Özer: Can’a çok üzülüyorum
00:23MSB: 7'nci T-70 Genel Maksat Helikopteri envantere katıldı
00:20Suriye'de bir camide patlama: 5 ölü, 21 yaralı
01:30Büyükçekmece'de izinsiz kazı yapan 2 kişi suçüstü yakalandı
01:07Sarıkamış'ta şehit askerler anısına yapılacak heykeller için kar toplanıyor