00:21Samsun'da otobüs yan yattı: 9’u öğrenci, 11 yaralıOlay, 11 Ocak günü saat 18.30 sıralarında Palandöken ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce Recep Sar'ın ortağı olduğu giyim mağazasında, alışveriş sırasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Sar, mağazaya müşteri olarak gelen Alican Y. ile Alpaslan A.'yı bıçakla yaraladı.
Önceki gün Alican Y. ve Alpaslan A., Recep Sar'ın işlettiği dönerci dükkanının önüne geldi. İki arkadaş, ellerindeki tüfek ve tabancayla döner kesen Recep Sar’a peş peşe ateş etti. Saçma ve kırılan camların yüzüne isabet ettiği Sar yaralandı. Çağırılan ambulansla Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Recep Sar, gözünden ameliyat edildi. Bu arada saldırı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Polis, kamera görüntüsünden yola çıkarak kimliklerini belirlediği Alican Y. ve Alpaslan A.'yı olayda kullandıkları silahlarla yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları devam eden şüphelilerin ilk ifadelerinde bir yıl önce yaşanan kavga nedeniyle olayı gerçekleştirdiklerini söyledikleri belirtildi.
Saldırı sırasında döner kesen Recep Sar'ın yanında bulunduğunu söyleyen Mehmet Yaylacı, "Ben ocaktayken ustam hemen yanımda döner kesiyordu. Baktım pompalı sesi geldi. Hemen tezgahın altına girdim, ustamız yaralandı. Ateş edenleri görmedim. Büyük bir korku ve panik yaşadık" dedi.
07:41Beşiktaş’ta bankayı basan silahlı saldırgan: Sevgime karşılık alamayınca korkutmak istedim
01:04Alya, Cihan'la Meryem'i el ele yakaladı
09:32Müslüm Gürses hologramı, Türk Telekom 5G ile AKM’de sahne aldı
01:52Samsun’daki kazalar KGYS kamerasında
00:54TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na özel resim
01:06Esenyurt'ta sokak ortasında 'laf atma' kavgası kamerada
06:23Kazada eşini kaybeden kadın, tazminatın 950 bin lirasını vermediği iddiasıyla avukat hakkında dava açtı