00:55Ankara'da silahlı tehditte bulunan polis memuru görevden uzaklaştırıldıOlay, 11 Ocak günü saat 18.30 sıralarında Palandöken ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce Recep Sar'ın ortağı olduğu giyim mağazasında, alışveriş sırasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Sar, mağazaya müşteri olarak gelen Alican Y. ile Alpaslan A.'yı bıçakla yaraladı.
Önceki gün Alican Y. ve Alpaslan A., Recep Sar'ın işlettiği dönerci dükkanının önüne geldi. İki arkadaş, ellerindeki tüfek ve tabancayla döner kesen Recep Sar’a peş peşe ateş etti. Saçma ve kırılan camların yüzüne isabet ettiği Sar yaralandı. Çağırılan ambulansla Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Recep Sar, gözünden ameliyat edildi. Bu arada saldırı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Polis, kamera görüntüsünden yola çıkarak kimliklerini belirlediği Alican Y. ve Alpaslan A.'yı olayda kullandıkları silahlarla yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları devam eden şüphelilerin ilk ifadelerinde bir yıl önce yaşanan kavga nedeniyle olayı gerçekleştirdiklerini söyledikleri belirtildi.
Saldırı sırasında döner kesen Recep Sar'ın yanında bulunduğunu söyleyen Mehmet Yaylacı, "Ben ocaktayken ustam hemen yanımda döner kesiyordu. Baktım pompalı sesi geldi. Hemen tezgahın altına girdim, ustamız yaralandı. Ateş edenleri görmedim. Büyük bir korku ve panik yaşadık" dedi.
02:55Sezon finaline pastalı veda
01:39Ankara'da dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi
03:20Avcılar'da iş yerinin önünde yetiştirilen çiçekleri söküp çaldı: 'Sabahın köründe şafak operasyonu gibi'
00:257 yaşındaki 'Sağlık elçisi' Doğa, farkındalık çalışmalarına katıldı
06:55200 yıllık su değirmeni, Toroslar'dan gelen suyla dönüyor
08:13Anestezi uzmanından Filistinli çocuklara 'sanat eli'
02:20Yolunu kesen kuzenleri tarafından demir çubuklarla dövüldü; olay kamerada