01:04Haysiyet’te Simay rüzgarıİl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen istihbari çalışmalar kapsamında, kent genelinde alınan emniyet tedbirlerini zafiyete uğratabileceği değerlendirilen, Kırşehir merkez ve ilçelerinde kurulan asayiş uygulama noktalarının paylaşıldığı 2 WhatsApp grubu tespit edildi.
Yaklaşık 2 ay süren teknik çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda, grupların yöneticileri olduğu belirlenen İ.K., R.A., M.A., Y.D. ve A.Y. ile gruplarda jandarma ve polis ekiplerinin görev yerleri, konum bilgileri ve faaliyet fotoğraflarını paylaştıkları tespit edilen A.D., O.A., A.A., S.T., E.A., A.A. ve M.T. olmak üzere toplam 12 şüpheli gözaltına alındı.
Şüpheliler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli işlem başlatılırken, toplam 1276 aktif kullanıcının bulunduğu iki WhatsApp grubuna erişim engeli getirildi. Grupta yer alan diğer kullanıcılar hakkında yürütülen çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.
04:06Tedavisi tamamlanan SMA'lı Abbas Miran'ın annesi: Umut hep var
04:26Uzmanı uyardı: Fon seçerken sosyal medyaya ve yüksek getiriye aldanmayın
06:01Gelişen teknolojiye rağmen zanaatlarını sürdüren baba-oğul ürettikleri sobaları ihraç ediyor
05:238 yaşında tezgahın başına geçti, 61'inde mirasını geleceğe taşıyor
04:15POS cihazı kurulumu yaparken 14 dakikada 115 bin lira dolandırıldı
00:48Daha 17'de Aras, kardeşini buldu
06:05Kağıthane’de terastan düşen kadın doktor taburcu edildi; avukat sevgilisi: Tutmaya çalıştım elimden kaydı