02:12TCG Karpaz savaş gemisi ziyarete açıldıUsta oyuncu Ahmet Uğurlu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 71 yaşındaki Ahmet Uğurlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Pek çok dizi ve filmde rol alan Uğurlu'nun vefatını meslektaşı Zafer Algöz ve Cem Yılmaz sosyal medyadan duyurdu.
Algöz, "Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey Mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp" ifadelerini kullandı.
Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna ağabeyimin dayısı, Mustafa ağabeyimizin ağabeyi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı mekânı cennet olsun" dedi.
Ahmet Uğurlu'nun cenazesinin yarın öglen namazında Şakirin Camii'nden kalkacağı öğrenildi.
00:46Gülistan Doku soruşturmasında 3’ü Tuncay Sonel’in kullandığı 5 araç, Ankara’ya gönderildi
01:04Beyaz’la Joker’de ‘fenomen’ rüzgarı
09:20Trakya’da 19 Mayıs coşkusu
01:38Anıtkabir’de 19 Mayıs coşkusu
02:59Dev çay bardağında dağcılardan Tür bayraklı 19 Mayıs gösterisi
04:08Çorum'da 90 yaşındaki kadın, marşlarla bayramı kutladı
04:40Ankara'da yunus polislerinden '19 Mayıs' gösterisi