Oynatma Listesi
VÄ°DEO

Sosyal medyada ağlayarak yardım istemişti: Eski erkek arkadaşı gözaltına alındı

Ä°stanbul'da yaÅŸayan Hilal Yılmaz isimli kadın, sosyal medya hesabından paylaÅŸtığı bir videoda eski erkek arkadaşı UÄŸur Çırak tarafından ölümle tehdit edildiÄŸini söyledi. Yılmaz'ın paylaÅŸtığı videodan sonra UÄŸur Çırak gözaltına alındı. Çırak hakkında uzaklaÅŸtırma kararı olduÄŸu tespit edilirken şüpheliye elektronik kelepçe takıldı.Â

Ä°stanbul'da yaÅŸayan Hilal Yılmaz, dün akÅŸam sosyal medya hesabından bir video paylaÅŸarak eski erkek arkadaşı UÄŸur Çırak tarafından ölümle tehdit edildiÄŸini, Çırak'ın daha önce de odasının camına tırmandığını, aracının camını kırdığını  söyledi. Videoda Çırak'tan defalarca kez ÅŸikayetçi olduÄŸunu ancak Çırak'ın uzaklaÅŸtırma kararına raÄŸmen kendisini tehdit etmeye devam ettiÄŸini belirten Yılmaz, yetkililerden yardım istedi. Yılmaz'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Yılmaz'ın videosundan sonra Beykoz ilçe Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri ÅŸüphelinin yakalanması için çalışma baÅŸlattı. Çırak, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Åžüpheliyle ilgili yapılan sorgulamada Çırak ve Yılmaz arasında daha önce de 'hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliÄŸinin ihlali' suçlarından 3 farklı dosya olduÄŸu, Çırak'ın hakkında uzaklaÅŸtırma kararı bulunduÄŸu belirlendi. Çırak hakkında, 'hakaret, tehdit, özel hayatın gizliliÄŸinin ihlali' suçlarından adli iÅŸlem baÅŸlatılırken ÅŸüpheliye elektronik kelepçe takıldı.

 

 

Derya EVREN KORKMAZ/Ä°STANBUL, (DHA)

GÃœNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER