Geri Dön
ODUNPAZARIÜst geçide 20 metre mesafede otomobilin çarptığı yaya öldü

Üst geçide 20 metre mesafede otomobilin çarptığı yaya öldü

Üst geçide 20 metre mesafede otomobilin çarptığı yaya öldü

Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR’de, üst geçide 20 metre mesafede yolun karşısına geçmek isteyen Fevzi Filiz’e (76) otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Filiz hayatını kaybetti, otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Zincirlikuyu Mahallesi Bursa-Eskişehir kara yolunda meydana geldi. Bursa yönüne giden Şahin D. (23) yönetimindeki 41 AB 6550 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yaya Fevzi Filiz’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Filiz metrelerce savruldu. Kazada Fevzi Filiz ile sürücü Şahin D. ve araçtaki Melih Sonay (23) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fevzi Filiz Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, hafif yaralanan sürücü ve Melih Sonay ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fevzi Filiz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şahin D. ve Melih Sonay’ın ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu arada kazanın yaşandığı noktaya yaklaşık 20 metre mesafede üst geçit olduğu görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber