Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

“Ev alırken tapu işleri resmi gerçekleştirilmeli”

Emlak şirketi Maliyetine Ev'in Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer, “Güven ve garanti öncelikli prensibimizle, ‘önce tapu, sonra ödeme ’mottosuyla hareket ediyoruz” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Konut sahibi olmak isteyenlere birincil tavsiyelerinin, topraktan bir mülk alımı gerçekleştirilecek dahi olsa, yapılan ödemenin karşılığında teminat ve tapu alımının gerçekleştirilmesi olduğunun altını çizen Maliyetine Ev Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer, “Yatırımcılara ev alırken mutlaka tapu alınmasını ve noter sözleşmesi yapılmasını tavsiye ediyoruz. Bu şekilde, alıcıların mağduriyet yaşamasının önüne geçilebilir. Kimsenin ev alırken birikimlerini kaybetmesini istemeyiz. Bütün süreçlerin resmi olarak yürütülmesi gerekiyor. Bizim için güven ve garanti çok önemli. Alanında uzman mimar ve mühendislerimiz tarafından doğru bölgelerde imarlı arsalar üzerine geliştirilen projelerde, maliyetine ev, işyeri, villa sahibi olmak isteyen müşterilerimiz şubelerimize gelerek veya dijital mağazamız üzerinden satın alma işlemlerini başlatabiliyor. İlk peşinat tapu müdürlüğünde ödeniyor” ifadelerini kullandı.

“NİSANDA BAŞLATTIĞIMIZ PROJELERİ HIZLA TESLİM EDİYORUZ”

Müşterilerin yanında olmayı hedeflediklerini belirten Tuncer, “Yatırımcılarımızı ev sahibi yaparken aldıkları evin metrekaresine göre bir fiyatlandırma yapıyoruz. Metrekare fiyatları belirlenmiş olan projede, evin öncelikle gerçek maliyeti ödeniyor. Maliyetine Ev olarak bu işlemi gerçekleştirirken, hizmet bedelini evi teslim ettikten sonra toplam inşaat bedeli üzerinden yüzde 15 olarak alıyoruz. Nisan ayında başlattığımız projelerde hızla ilerleyerek taahhüt edilen süreden önce evleri teslim ediyoruz” dedi

“EV SAHİBİ OLMAK İSTEYEN HERKESİ MALİYETİNE EV SAHİBİ YAPIYORUZ”

Tuncer, “Balıkesir, Çanakkale, İstanbul ve Kocaeli’nde tamamlanan projelerin yanı sıra, şu anda 12 ilde de projelerimiz devam ediyor. Yakında 81 ilde yeni projelere başlamayı planlıyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz güvenle, mülk alımında karşılaşılan olumsuzlukları sıfıra indirerek, markamız için seçtiğimiz adın da hakkını vererek müşterilerimizi maliyetine ev sahibi yapıyoruz. İlk yılımızda yüzde 500 büyümeyle proje geliştirme rekoru kırarak 12 projeye imza attık. Sisteme dahil olarak tapularını alan müşterilerimizin mutluluğu en büyük gururumuzdur. Projelerimize başvurmak isteyen müşterilerimiz, şubelerimizi ya da internet sitelerimizi ziyaret edebilir. Dijital mağazamızı kullanarak projelerimiz hakkında ayrıntılı bilgi alabilir” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Kerevitaş ilk çeyrekte cirosunu 5,7 milyar TL’ye yükseltti
  2. Aktek Bilişim, SAP Türkiye ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı
  3. Hayat Finans'tan ihtiyaç kredisiyle 5 bin liraya kadar nakit iade imkânı
  4. SunExpress'den bayram tatili için 160 ek sefer
  5. Hepsiburada 2024'ün ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı
  6. Turkcell’den indirimli yaz kampanyası
  7. Bakan Şimşek: Yıl sonu enflasyon beklentisindeki gerileme haziranda da devam etti
  8. İş Bankası ve OSBÜK'ten OSB'leri destekleyen protokol
  9. TÜİK: Ücretli çalışan sayısı nisanda arttı
  10. “Kapalı mekanlarda kutlama trendi yerini tekne organizasyonlarına bıraktı”

© Copyright 2024

DHA