Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy, yeni projesini İstanbul'da tanıttı

İngiltere merkezli gayrimenkul şirketi yeni projesini İstanbul'da düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Tanıtılan proje, 2023 yılında yüzde 6'lık fiyat artışı ile İngiltere'nin en hızlı değer artışı gösteren şehri konumuna ulaşan Manchester'da yer alıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) - 

 

Londra dışındaki ilk markalı konut projesi olma özelliğini taşıyan W Residences Manchester projesini 2023 yılının sonunda hayata geçiren Salboy, Manchester şehir merkezindeki yeni konut projesi olan Obsidian'ın Türkiye tanıtımını, Rotas Investment ile birlikte Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirdi.

Manchester şehir merkezinde, 250 dairelik lüks bir konut projesi olarak tasarlanan Obsidian'da, lansman dönemindeki 1 ay için toplam stokun yüzde 25'i satıldı. Proje, şehrin ana finans merkezi olan Spinningfields bölgesine yürüme mesafesinde bulunuyor.

Türk emlak yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Salboy'un kurucu ortağı Simon Ismail ve Rotas Investment yönetici direktörü Arda Ulaşan'ın yanı sıra, Mortgage aracılık firmaları ve Avukatlık firmaları da yer aldı.

Emlak fiyatlarının her geçen gün yükseldiği Manchester'da yeni projelerin satış hızlarının da oldukça yüksek olduğu öğrenildi. Salboy ve eski İngiliz milli futbolcu Gary Neville'ın sahip olduğu Relentless tarafından ortak olarak hayata geçirilen W Residences Manchester projesi, lansmandan 6 ay sonra 217 dairenin tamamının satıldığını duyurmuştu.

Diğer Haberler

  1. Akfen Yenilenebilir Enerji’nin ilk çeyrek kârı 1 milyar liraya ulaştı
  2. Kerevitaş ilk çeyrekte cirosunu 5,7 milyar TL’ye yükseltti
  3. Aktek Bilişim, SAP Türkiye ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı
  4. Hayat Finans'tan ihtiyaç kredisiyle 5 bin liraya kadar nakit iade imkânı
  5. SunExpress'den bayram tatili için 160 ek sefer
  6. Hepsiburada 2024'ün ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı
  7. Turkcell’den indirimli yaz kampanyası
  8. Bakan Şimşek: Yıl sonu enflasyon beklentisindeki gerileme haziranda da devam etti
  9. İş Bankası ve OSBÜK'ten OSB'leri destekleyen protokol
  10. TÜİK: Ücretli çalışan sayısı nisanda arttı

© Copyright 2024

DHA