Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kadınlara özel belgesel

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (ISG) havacılık alanında çalışan kadınların hikayelerinin yer aldığı ‘Havacılıkta Sınır Tanımayan Kadınlar’ belgeselinin ilk bölümü yayınlandı.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA) -

Belgesel serisinin ilk bölümü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Havacı Kadınlar Haftası’na özel olarak ekranlara geldi.

Terminalden kuleye, teknik hangarlardan operasyon merkezlerine kadar her noktada emeği, zekası ve azmiyle fark yaratan kadınların hikayelerini mercek altına alan projenin, 2026 yılı süresince 1 yıl 12 bölüm sürecek bir seriyle izleyicilerle buluşacağı bildirildi.

12 farklı hikayeden oluşan belgesel dizisi, hem bir ilham kaynağı hem de dijital bir hafıza arşivi niteliği taşıdığı aktarıldı. Proje, havacılık ekosisteminde çalışan ve sektörün hangi iş kolunda olursa olsun mesleğinde sınırları aşan kadınların sesini dünyaya duyurmayı hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. Pegasus CEO’su Öztürk UN Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı oldu
  2. 'Aynı yemek için farklı prim uygulaması önemli sonuçlar doğurabilir'
  3. AJet'ten çocuklara özel yaz kampanyası
  4. Bakan Bayraktar: Toplam kurulu gücümüzü 40 bin 689 megavata ulaştırdık
  5. TÜİK: Yabancı kontrollü girişimlerin ciro payı yüzde 12,6 oldu
  6. TotalEnergies İstasyonları'na Stevie Awards'tan ödül
  7. Kadınların en çok hemcinslerine çiçek gönderdiği özel gün; 8 Mart
  8. Penta Teknoloji cirosunu bir önceki yıla göre yüzde 35 artırdığını duyurdu
  9. Eyüp Bartık: Irak'a 'Yük Taksi' ile 1 günde teslimat hizmeti sağlıyoruz
  10. AJet, İstanbul ve Ankara'dan Tiran’a sefer başlattı

© Copyright 2026

DHA