Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

2042'ye kadar ehliyetine el konulan sürücü, otomobiliyle park halindeki halk otobüsüne çarptı

Kütahya’da 6 kez alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine 2042 yılına kadar el konulan İ.A. (49), otomobiliyle park halindeki halk otobüsüne çarparak yaralandı.

ABONE OL
Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA, (DHA)-

Kaza, Meydan Mahallesi Gaybiefendi Caddesi üzerinde meydana geldi. İ.A. yönetimindeki 43 AER 765 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu park halindeki halk otobüsüne çarptı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan İ.A., Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İ.A., taburcu edilmesinin ardından ifadesi için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

2042 YILINA KADAR EHLİYETİNE EL KONULDUĞU BELİRLENDİ

Yapılan kontrolde İ.A.’nın daha önce 6 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve 2042 yılına kadar ehliyetine el konulduğu tespit edildi.

Ayrıca İ.A.’nın 2023’teki son olayında ‘dur’ ihtarına uymayıp polisle yaşanan takip sonucu yakalandığı ve polise mukavemet suçlamasıyla tutuklanarak bir süre sonra tahliye edildiği öğrenildi. Ehliyetsiz araç kullanmak suçundan 18 bin TL idari para cezası uygulanan İ.A. hakkında adli soruşturma da başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. MSB'den 2025'teki faaliyetlere ilişkin paylaşım
  2. Dini nikahla yaşadığı kadını boğup, cesedini araziye gömdü
  3. Kavgada tabancayla vurularak öldürüldü
  4. Sağlık ekipleri, köyde rahatsızlanan hamile kadına iş makinesinin yolu açmasıyla ulaştı
  5. Ölü bulunan kadının kızı ve sevgilisi adliyeye sevk edildi
  6. DEAŞ terör örgütünü öven kişi yakalandı
  7. İstanbul'da sokakta yaşayan 159 kişi misafirhane ve otellere yerleştirildi
  8. Oyuncu Serkan Keskin'in babası İzmit'te toprağa verildi
  9. Karabük’te kar etkisini sürdürüyor
  10. Nargile içerken fenalaşan 6 kişi, karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

© Copyright 2025

DHA