Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AK Parti'li Öğütken: Dijital Eğitim Yönetim Sistemi'ni hayata geçirdik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, "AK Parti olarak önemli bir adım daha attık. Partimiz bünyesinde Dijital Eğitim Yönetim Sistemi'ni hayata geçirdik" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

AK Parti'li Öğütken, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AK Parti olarak önemli bir adım daha attık. Partimiz bünyesinde Dijital Eğitim Yönetim Sistemi'ni hayata geçirdik. Mahalle başkanından genel başkanımıza kadar tüm teşkilatımızın yararlanacağı bu sistemin içeriğinde; 400'den fazla katalog eğitimi, genel kültürden, mesleki gelişime, liderlik eğitimlerine kadar uzanan geniş bir yelpaze, 7/24 erişilebilir dijital dershane imkanı sunuyoruz" dedi.

Eğitimde çıtayı yukarı taşıdıklarını aktaran Öğütken, "Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hayata geçirilen bu sistemle AK Parti her alanda olduğu gibi eğitimde de çıtayı yukarı taşıyor. Pek çok gelişmiş ülkenin henüz hayata geçiremediği bu altyapıyı bugün teşkilatımızın hizmetine sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Özverili çalışmalarıyla bu projeyi başarıyla hayata geçirmemize katkı sunan Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımıza yürekten teşekkür ediyorum. Partimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Abdülhamid Han, Kocaeli açıklarında yılın ilk keşif sondajına başladı
  2. Milli sporcu Buket’in öldüğü kazada alkollü sürücüye 3 yıl 10 ay hapsin gerekçesi açıklandı
  3. Bismil’de kuyumcu dükkanında çarşaflı soygun girişimi; iş yeri sahibini vurup kaçtılar
  4. Gaziantep’te sahte plaka basımı yapan 3 kişi yakalandı
  5. ‘Uyuşturucu’ soruşturmasında Hande Erçel Adli Tıp Kurumu’nda
  6. Halı sahada oynarken göğsüne top isabet edince kalbi durdu, hastanede kurtarılamadı
  7. Sivas'ta 'umre' dolandırıcılığı mağdurları müftülüğe başvurdu
  8. Sakarya'da deniz kıyısında insansız hava aracı parçaları bulundu
  9. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, kiracılara 'barınma desteği' paylaşımlarına yalanlama
  10. Trabzon'da 19 yaban hayvanı trofesi ele geçirildi

© Copyright 2026

DHA