Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara İl Emniyet Müdürü Yüksek, NATO Zirvesi öncesi denetimleri yerinde inceledi

Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, 36'ncı NATO Zirvesi öncesi Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde alınan önlemleri ve polis kontrol noktalarını inceledi.

ABONE OL
Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)-

Ankara'da 7-8 Temmuz'da gerçekleştirilecek 36'ncı NATO Zirvesi kapsamında Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde polis timleri, trafik, özel harekat, terörle mücadele ve narkotik ekipleri tarafından ‘Turkuaz’ uygulaması gerçekleştirildi. Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek uygulamaları ve alınan önlemleri yerinde denetledi.

Yüksek, polis ekipleri tarafından kurulan kontrol noktalarını ziyaret ederek, bilgi aldı. Cadde üzerinde yürüyerek incelemelerde bulunan Yüksek'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Yüksek, kendisine anlatılar problemleri dinledi.

Ankara İl Emniyet Müdürü Yüksek, ‘Başkentin huzuru Türkiye’nin huzurudur’ notu ile vatandaşların huzuru için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


Diğer Haberler

  1. Kütahya’da traktör devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
  2. Kocaeli merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 tutuklama
  3. Düzce'de uyuşturucu operasyonunda 115 bin hap ele geçirildi
  4. Kreş ve Gündüz Bakımevleri Yönetmeliği Resmi Gazete’de
  5. MSB: Ülkemizin yardım elini Venezuela'ya ulaştırıyoruz
  6. Terör örgütlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonlarda 178 şüpheli tutuklandı
  7. NATO Zirvesi süresince Ankara’da uygulanacak ulaşım ve trafik düzenlemeleri açıklandı
  8. Ankara'da 9 ton bozuk süt ve süt ürünü ele geçirildi
  9. Niğde'de gölete düşen 16 yaşındaki Gökçe, hayatını kaybetti
  10. Osmaniye'de gıda zehirlenmesi şüphesi: 53 kişi hastaneye başvurdu

© Copyright 2026

DHA