Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ardahan'a erken gelen leylekler kara yakalandı

Ardahan'a erken gelen leylekler, kara yakalandı. Kent merkezinde yaptıkları yuvalarına yerleşen leylekler, kar altında görüntülendi.

ABONE OL
Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)-

Doğuyu etkisi altına alan yoğun kar, Ardahan'ı beyaza bürüdü. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Ilgar Dağı Geçidi ile Ardahan'ı Şavşat'a bağlayan Sahara Geçidi ulaşıma kapandı. Kent merkezinde 52 santimetre, kırsalda bir metreye yaklaşan kar kalınlığı nedeniyle 132 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kent merkezinde Ardahan Belediyesi ekipleri temizlik çalışması yaparken, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri yollarda mücadelesini sürdürüyor. Bu arada Ardahan'a gelen 'baharın müjdecisi' leylekler kara yakalandı. Elektrik direkleri ve bina çatılarındaki yuvalarına yerleşen leylekler, kar yağışı altında görüntülendi. Yoğun kar yağışına rağmen yuvalarını terk etmemesi dikkat çekti.




Diğer Haberler

  1. Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında 7 kişi hakkında tahliye kararı
  2. Şarkıcı Edis gözaltına alındı
  3. Şırnak'ta işçileri taşıyan minibüs devrildi: 9 yaralı
  4. Üvey babasının şiddetine uğrayan çocuğun annesi: En ağır cezayı almasını istiyorum
  5. Bakan Gürlek’ten 81 il başsavcılığına yasa dışı bahis ve kumarla mücadele talimatı
  6. TÜİK: Yapı ruhsatı verilen yüz ölçümü yüzde 2,6 arttı
  7. 'Yarısı Bizden' kampanyasında vatandaşlara 'riskli yapı' kolaylığı
  8. Yeniden açılan kayıp Osman dosyası, cinayet soruşturmasına dönüştü; 9 yıl sonra 3 tutuklama
  9. CHP 38'inci Olağan İl Kongresi'nin iptali için açılan dava 15 Mayıs'a ertelendi
  10. Müebbet hapis cezasıyla 7 yıldır aranan hükümlü Bursa'da yakalandı

© Copyright 2026

DHA