Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Aydın’ın Söke ilçesinde, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda seri numarasız tabanca ve ruhsatsız av tüfekleri ile esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Bahattin ALBAYRAK/ SÖKE(Aydın), (DHA)-

Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri, aldıkları ihbar sonucu ilçeye bağlı kırsal Ağaçlı ve Çeltikçi Mahallelerinde iki ayrı adrese operasyon düzenledi.

Narkotik köpeğinin de katıldığı operasyonda, 1 seri numarasız tabanca, 250 tabanca mermisi, 7 ruhsatsız av tüfeği, 980 av tüfeği fişeği, 9 bıçak, kubar esrar maddesi ve esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, S.K. ve D.K. isimli iki şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


Diğer Haberler

  1. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  2. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  3. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  4. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  5. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  6. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  7. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  8. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı
  9. Boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Sadettin Saran gözaltına alındı

© Copyright 2025

DHA