Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Babaanne ve dedenin öldüğü yangın soruşturmasında 5 gözaltı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, Nazire Kasap (76) ve eşi Asım Kasap’ın (87) hayatını kaybettiği yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çiftin torunu Busenaz K. (25) ve eşi Kürşat K.’nın ardından Ümit K., eşi Selda K. ile Emre G. de gözaltına alındı. Şüphelilerin evdeki altınları çaldıktan sonra, benzin dökerek yangını çıkardıkları belirlendi.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)-

Yangın geçen 5 Mart’ta saat 01.00 sıralarında Turgut Mahallesi'nde Kasap çiftine ait müstakil evde çıktı. Alevleri gören komşularının, ihbarı üzerine adrese itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere müdahale ederken, içerde mahsur kalan Kasap çiftini kurtarmak için çalışma başlattı. Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından içeri giren itfaiye ekipleri Nazire Kasap'ın cesediyle karşılaştı. Ağır yaralı olduğu belirlenen eşi Asım Kasap ise ambulansla Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kasap yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kasap çifti yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

ÇİFTİN TORUNU HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayla ilgili başlatılan soruşturmada, jandarma ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında yangının, Kasap çiftinin torunu Busenaz K. ile eşi Kürşat K. tarafından çıkarıldığı belirlendi. Haklarında gözaltı kararı verilen şüpheliler, İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına çıkmak üzereyken JASAT ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri sürüyor.

GÖZALTI SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, Nazire Kasap (76) ve eşi Asım Kasap’ın (87) hayatını kaybettiği yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çiftin torunu Busenaz K. (25) ve eşi Kürşat K.’nın ardından Ümit K., eşi Selda K. ile Emre G. de gözaltına alındı. Şüphelilerin evdeki altınları çaldıktan sonra, benzin dökerek yangını çıkardıkları belirlendi.

Diğer Haberler

  1. Yalova’da Kerem'i 7 yıl önce öldüğü olaya ilişkin sanık ifade verdi
  2. Adana'da ev yangını
  3. Mardin’de 16 yaşındaki Zuhal evinde ölü bulundu; ağabeyi gözaltında
  4. İzmir’de aracının önünü kesip, saldırı amacıyla inen sürücüye 380 bin lira ceza
  5. Duruşmada cinsel istismarla suçladığı kişiyi, adliye önünde öldürdü
  6. Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yapan dökme yük gemisi karaya oturdu
  7. Barışmak istediği esi kız arkadaşını öldüren sanık: Kötü sözler söyleyince kendimi kaybetti
  8. Piyasa değeri 40 milyon TL olan sahte şampuan ele geçirildi
  9. Refüje ve su tankerine çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
  10. Babaannesini dövüp, ziynet eşyalarını gasbettiği iddiasıyla tutuklandı

© Copyright 2026

DHA