Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bağcılar'da apartmanın çatısından kopan parçalar 2 otomobilin üzerine düştü

Bağcılar’da 4 katlı apartmanın çatısından kopan parçalar park halindeki 2 aracın üzerine düştü. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken çatıdan sarkan beton parçası itfaiye tarafından alındı.

ABONE OL
İSTANBUL (DHA)

Yavuz Selim Mahallesi 1081 Sokakta bulunan 4 katlı apartmanın çatısının bir bölümü saat 11.00 sıralarında billinmeyen nedenle çöktü. meydana geldi. Düşen parçalar park halindeki 2 aracın üzerine geldi. O sırada şan eseri sokaktan kimsenin olmaması nedeniyle olayda ölen yada yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevke dildi. Olay yerine gelen ekipleri apartmanda bulunanları tahliye etti. Sokağı güvenlik şeridi ile kapatılırken çatıdan sarkan beton parçası itfaiye ekipleri tarafından kesilerek alındı.

'TIR GEÇTİ SANDILAR'

Sokakta ikamet eden Hilal Sürücü’ "Biz evde oturuyor, kahvaltı yapıyorduk. Bir ses duyduk TIR geçti sandılar ama çatı düşmüş. Çatıdan kopan parçalar araçların üzerine düşmüş. Ölen yada yaralanan yok galiba’’ dedi.

'GÜRÜLTÜLÜYDÜ'

Aziz Yanar ise "Sadece ses duyduk, yıkılışını görmedik. Çok gürültülüydü. Polisler falan geldi. Sokağı emniyete aldılar" diye konuştu.




© Copyright 2026

DHA