Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Yerlikaya: 1 ton 124 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 24 ilde son 10 günde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 1 ton 124 kilogram uyuşturucu ile 1 milyon 826 bin adet hap ele geçirilip, 144 kişinin yakalandığını duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakan Ali Yerlikaya'nın sanal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Cumhuriyet başsavcılıkları ile EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet müdürlükleri; İstanbul, Gaziantep, Hakkari, Kırklareli, Van, Erzurum, Diyarbakır, Bitlis, Siirt, Kütahya, Aydın, Bursa, Hatay, İzmir, Ankara, Konya, Samsun, Manisa, Tekirdağ, Kayseri, Artvin, Kastamonu, Çorum ve Kırıkkale'de operasyonlar düzenledi. Son 10 günde gerçekleştirilen operasyonlarda 1 ton 124 kilogram uyuşturucu ile 1 milyon 826 bin adet hap ele geçirildi.

Konuya ilişkin 144 kişinin yakalandığını da açıklayan Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da yağmur ve sis etkili oldu; trafik yoğunluğu oluştu
  2. Ankara'da silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  3. İzmir'in Buca Belediyesi'ne operasyon: 26 şüpheli adliyede
  4. Görele Belediye Başkanı Dede, ifadeye çağrıldı
  5. Kayseri’de iş insanına uygunsuz görüntülerle şantaj yapan 3 kişi yakalandı
  6. Başı şerit testereye sıkışmış halde ölü bulundu
  7. Savaştepe'de yolcu treninin lokomotifi, düşen kaya nedeniyle raydan çıktı
  8. Bursa'da otomobil yayalara çarptı: 1 yaralı
  9. Başkentte saunada çıkan yangın söndürüldü
  10. Niğde’de trafikte çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü; şüpheli Aksaray'da yakalandı

© Copyright 2026

DHA