Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Baraj gölünde boğulan Arda’nın cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde serinlemek için Keban Baraj Gölü’ne giren Arda İpek’in (18) cansız bedenine ulaşıldı. Suda çırpınan babası ile yanlarındaki kişi ise kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı.

ABONE OL
Tekin YALÇINKAYA/ KOVANCILAR(Elazığ), (DHA)-

Olay, saat 18.30 sıralarında Kovancılar ilçesine bağlı Muratbağı köyü yakınlarındaki Keban Baraj Gölü’nde meydana geldi. Serinlemek amacıyla baraj gölüne giren baba, oğlu Arda İpek ve yanlarındaki bir kişi, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Baba ile diğer kişi kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, Arda İpek gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD ve İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polis ekipleri sevk edildi. Dalgıç polisler ile arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Arda İpek’in cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Arda’nın cenazesi, Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Eskişehir’de komşu iki aile arasında kavga: 1’i polis 11 yaralı
  2. Gençlik ve Spor Bakanlığı 550 personel alımı yapacak
  3. Çubuk’ta iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı
  4. Kamyonla çarpışan otomobil takla attı: 1 çocuk öldü, 3 yaralı
  5. Nevşehir merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 5 tutuklama
  6. Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
  7. İstanbul'da FETÖ’nün eğitim yapılanmasına yönelik soruşturmada 10 şüpheli tutuklandı
  8. Şırnak’ta dağda mahsur kalan 2 mühendise ulaşmak için çalışma başlatıldı
  9. Ahbap Derneği'ne yapılan bağışların incelenmesi için bilirkişi heyeti görevlendirildi
  10. Şanlıurfa’da doğum sonrası anne öldü; kadın doğum uzmanı tutuklandı

© Copyright 2026

DHA