Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çekmeköy'de gürültü nedeniyle oto tamirhanesini kurşunlayan şüpheli yakalandı

Çekmeköy'de gürültü yaptıklarını iddia ederek sık sık tartıştığı tamirhaneyi kurşun yağmuruna tutan şüpheli U.E. (35) gözaltına alındı. Şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)-

Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi'nde 16 Kasım'da meydana gelen olayda bir otomobil tamirhanesinin kurşunlandığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. Yapılan incelemede olayda ölen ya da yaralanan olmadığı, iş yerindeki araçlardan birine kurşun isabet ettiği belirlendi. İş yeri sahibi yakındaki metruk binada yaşayan bir kişinin gürültü yaptıkları iddiasıyla sık sık kendileriyle tartıştığını söyleyerek, olay günü de iş yerinin önüne bir kez daha geldiğini ve hiçbir şey söylemeden ateş etmeye başladığını söyledi.

Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan çalışmalarda olaydan sonra kaçan U.E. gözaltına alındı. Şüpheli U.E.'nin daha önceden 7 suç kaydı olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli U.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  2. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  3. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı
  4. Ayı, arı kovanlarını parçaladı
  5. Talep kabul edildi, Rojin'in telefonu incelenmek üzere İspanya'ya gidiyor
  6. Bedensel engelli, evinde çıkan yangında öldü
  7. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  8. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı
  9. 5’inci katta çalışırken iskeleden düşen işçi ağır yaralandı
  10. DMM: 'Kuru fasulye krizi' iddiası dezenformasyondur

© Copyright 2025

DHA