Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan Mekke Anlaşması'na özel kampanya: Ankara ve İstanbul'un simgeleri aydınlatıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, Mekke Ortak Savunma Anlaşması ile ilgili geniş kapsamlı bir iletişim kampanyası hayata geçirildi. Kampanya kapsamında hazırlanan görsel içerikler Ankara ve İstanbul'un simge yapılarında yer aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

İletişim Başkanlığınca Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin yürütülen iletişim kampanyası kapsamında görsel içerikler hazırlandı. İçerikler, Ankara ve İstanbul'un simge yapılarında sergilendi. Kampanya çerçevesinde Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin özel içerikler, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı binasının dijital mecralarında, Türk Telekom binasının dijital ekranında ve başkentin simge yapılarından Atakule'nin dijital ekranında yayımlandı.

İstanbul'da ise kampanya içerikleri Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) dijital ekranında yer alırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü de Mekke Ortak Savunma Anlaşması kapsamında ülke bayraklarının renkleriyle aydınlatıldı. Özel olarak hazırlanan içerikler Galata Kulesi'nde gösterildi.





Diğer Haberler

  1. Yolcu otobüsü, kamyona arkadan çarptı: 1 ölü, 7 yaralı
  2. Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Işık: Devletimize güvenimiz tam
  3. Sakarya’da denize girmek yasaklandı
  4. Bakan Güler, Somali Genelkurmay Başkanı Tuğgeneral Mohamud’u kabul etti
  5. Antalya’da mikroplastik kirliliğine ağır yaptırımlar yolda
  6. Akdeniz'de 52 tesise toplam 118,2 milyon lira ceza
  7. Diyarbakır’da arazide kadın cesedi bulundu; 2 gözaltı
  8. Yargıtay, eşini öldüren sanığa verilen 'ağırlaştırılmış müebbet' ve 8 yıl hapis cezası kararını onadı
  9. Yasağa rağmen girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren 37 kişi kurtarıldı
  10. Bodrum'da 61 kaçak göçmen yakalandı

© Copyright 2026

DHA