Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denizli'de 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya ilişkin 11 tutuklama

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde iki grup arasında alacak meselesinden çıkan, Bilal Ertene'nin (18) öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 13 şüpheliden 11'i tutuklandı.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)-

Olay, 30 Haziran'da Aktepe Mahallesi Gökpınar Vali Recep Yazıcıoğlu Baraj yolunda meydana geldi. İki grup arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, göğsünden vurulan Bilal Ertene'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralanan 1'i ağır, 3 kişi ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında polis, kavgaya karıştıkları belirlenen Oktay Ö., Yusuf G., Ali A., Yunus G., Beytullah T., Emirhan B., Hakan K. ve Emirhan B. ile suça sürüklenen çocuklar R.K., B.Ü., O.G., K.M. ve B.Ç.'yi gözaltına aldı.

Toplam 13 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Oktay Ö., Yusuf G., Ali A., Beytullah T., Emirhan B., Hakan K. ve Emirhan B. ile suça sürüklenen çocuklardan R.K., B.Ü., O.G. ve K.M. tutuklanırken, Yunus G. ile B.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Malatya'da orman yangını
  2. Kocaeli'de sağanak etkili oldu; cadde ve sokaklar göle döndü
  3. Ankara'da NATO Zirvesi tedbirleri kapsamında denetim
  4. Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi
  5. Bakan Göktaş: 160 binden fazla gence evlilik kredisi ödemesi yapıldı
  6. Kandıra'da denize girmek yasaklandı
  7. 7 yaşındaki çocuğun diş tedavisindeki genel anestezi işleminde kalbinin durup öldüğü iddiası
  8. Suriye Halk Meclisi'ne Mardin Artuklu Üniversitesi'nden 4 kişi atandı
  9. 'Hastaneye gidiyorum' diyerek kaybolan kızının bulunmasını istedi
  10. Deniz Göktaş, Çorlu'daki cezaevine konuldu

© Copyright 2026

DHA